Android P Final Version Datum vydání TIPPE, zde je to, co vyžadujete porozumět

, pokud se má věřit seriální i dříve úspěšný únik Evan Blass, pak by Google mohl plánovat oficiálně představit Android P letos 20. srpna. Blass vzal na Twitter, aby nabídl své ne tak jemné proroctví, když příští hlavní verze Androidu klesne.

Blass poskytl své skóre následovníků něco, na co se dívat dopředu, tím, že tweeting fotku měsíce srpna zobrazuje v kalendáři, který ukazuje dopis „P“ v krabici po dobu 20. měsíce.

Spíše než přicházet s něčím příliš kryptickým nebo poskytnout svému publiku něco, co by se pokusilo a dešifrovat, zdá se, že Blass odešel na tupou techniku, aby pochopil svět, že Google plánuje něco P.

Vzhledem k tomu, že jsme měli Android P v našich rukou v typu návrhářských náhledů na chvíli, můžeme si představit, že datum je uloženo pro oficiální vydání.

Upřímně řečeno, není nic jiného, co by Google mohl skutečně vydělat s Androidem P, než je oficiálně vydat, stejně jako předpokládané datum klesá podle vlastní rutiny vydání Google, kromě data, kdy byl Android Oreo vydán v loňském roce. Zajímavé je, že jedním z mála bitů Nuggets informací, kterým skončilo pochopeno v datu vydání, je skutečný název platformy a to, co „P“ představuje.

Přestože je pravděpodobné, že bude vydán tento měsíc, právě když se stane nabízeno určitým typům gadgetů, a také když vydávají soukromí dopravci, je to úplně další příběh.

Z pohledu prvku a výkonu existují určité slušné úpravy a vylepšení, na které se můžete podívat dopředu s vydáním a dostupností Android P. Google zavádí navigaci založenou na gestech, zcela nové i přepracované multitaskingové rozhraní, stejně jako i výkonný nástroj pro úpravy značek pro snímky obrazovky a okamžité sdílení. Platforma bude samozřejmě také posetá menšími úpravami kromě pozoruhodných vylepšení pod kapotou v nákupu, aby se pokusila a učinila z této nejlepší verze Androidu.

Pokud jste nadšenec Android a jsou v tomto vydání nadšeni, ujistěte se, že ve svém kalendáři označíte 20. srpna.

(Zdroj: @evleaks [Twitter])

Rovněž byste mohli rádi prohlédnout:

Stáhněte si iOS 12 beta 5 odkazů na IPSW, aktualizace OTA

Útěk z vězení iOS 11.4.1 Aktualizace: Brandon Azad vydání Exploit pro iOS 11.4, který je opraven v novém firmwaru

Útěk z vězení iOS 11.4 Beta 3 na iPhone X, 8, 7 Využití Electra, zde je přesně to, jak [průvodce]

Downgrade to iOS 11.4 Beta 3, 2, 1 IPSW ke stažení a také útěk z vězení s využitím Electra

Stáhněte si iOS 11.4.1 Konečné odkazy na IPSW, aktualizace OTA pro iPhone i iPad

Stáhněte si data konfigurace iOS 12 beta 5 bez účtu návrháře

Stáhněte si iOS 12 Beta 5 IPSW odkazy a nastavení na iPhone X, 8, 7, plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [tutoriál]

Můžete nás dodržovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech aktuálních od společnosti Microsoft, Google, Apple i web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *