Ušetřete 10% z tohoto G-Sync schopného herního monitoru od Acer

24palcového G-Sync monitoru G-Sync s plným rozlišením HD 1080p na Amazonu. Ohromující monitor se obvykle prodává za zhruba 200 dolarů, ale nyní může být váš ideální prostřednictvím online nakupování za pouhých 179,99 $, což je sleva kolem 10%.

Pokud se pokoušíte najít průměrný monitor, který se má použít s počítačem v kanceláři, pomocí věcí jako Word a Excel, pak je to pravděpodobně něco, co vám nebude oslovit. Jedná se o jeden z herních monitorů Acer, což naznačuje, že byl účelně vytvořen a vytvořen tak, aby díky vestavěným technologiím, se kterými přichází, přitahuje hráče.

Herní monitor XFA230 přichází s rozlišením s plným HD, což vám umožňuje zažít vaše hry s úžasnou jasností. Používá kompatibilitu G-Sync, aby se zajistilo, že získáte hladký, bezproblémový a bez slzů. Žádné mnohem více odrazující vizuální zážitky pro vás s vašimi oblíbenými hrami. Monitor také používá pohodlný zážitek z check-out díky displeji bez blikání, nízkým rozlišením a ComfyView.

Má akční čas 1ms, rychlost osvěžení 144Hz, 2 vestavěné reproduktory s použitím 2-WATT na reproduktor a přichází přímo s technologiemi Acer Visioncare, aby se zajistilo nejlepší odhlášení a vizuální zážitek. Koneckonců, pokud získáváte herní monitor, je to proto, že chcete bezstarostný vizuální zážitek pro jakoukoli hru, kterou se rozhodnete hrát.

Vzhledem k tomu, že tento monitor je kompatibilní s G-Sync, naznačuje, že je ověřen NVIDIA a je zaručeno, že harmonicky pracuje s grafickými kartami GeForce, abyste se ujistili, že tento výše uvedený zážitek bez slz s osvěžovacími rychlostmi, které byly optimalizovány pro hraní. Technologie VisionCare také naznačuje, že displej bude pro vaše oči laskavější a umožní vám potěšení ze zkušenosti déle, aniž byste museli prodloužit přestávky. Samozřejmě doporučujeme odstoupit od vašeho displeje každou chvíli a pak si odpočinout oči.

Pokud jste se pokoušeli najít nový herní monitor a 24 palců je pro vás sladká velikost, pak si tento ideál vyberte nyní z přímého odkazu níže bez potřebných slev.

KOUPIT: ACER XFA240 24 ″ Gaming G-Sync Compatible Monitor z Amazonu: 179,99 $ | Původní cena: 199,99 $

Můžete také chtít vyzkoušet:

Checkra1n pro Windows Alternative: Jak používat RA1NUSB pro iOS 13.3 útěk z vězení

Stahování: iOS 13.3 Final IPSW odkazy, OTA Update a IPADOS 13.3 pro kompatibilní zařízení

Stahování: iOS 13.3.1 Beta 1 OTA Profil, IPSW odkazy vydané pro iPhone a iPad

Downgrade iOS 13.3 na iOS 13.2.3 pro checkra1n útěk z vězení, tady je jak

Útěk z vězení iOS 13.3 pomocí checkra1n, tady je, jak [průvodce]

Útěk z vězení iOS 13.3 / 13.3.1 na iPhone 11, 11 Pro Max, XS, bude brzy možné s novým využitím TFP0.

IOS 13/13.2.2 Seznam kompatibility útěku z vězení pro checkra1n

Apple si užívat EKG App Hack: Povolte mimo nás v nepodporované zemi na sérii 5 a 4 bez útěku z vězení

Můžete nás sledovat na Twitteru nebo Instagramu a dokonce i na naší stránce Facebook se informovat o všech aktuálních od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *