Apple začíná zcela zdarma macBook GPU opravné práce programu, zjistěte, zda je váš způsobilý

, pokud se stanete v držení MacBook Pro – zakoupené mezi rokem 2011 i začátkem roku 2013 – a také zažívá přidruženou grafiku Problémy na vašem stroji, Apple poskytuje zcela bezplatný program opravy pro všechny dopadající jednotlivce začínající dnes. Vydejte se přes skok pro ještě více podrobností.

Poměrně málo roku 2011-stejně jako začátkem roku 2013-Majitelé MacBook Pro si stěžovali na problémy s natáčením obrazovky kromě vzhledu artefaktů obrazovky na jejich panelech, což je problém, který se zdá být soustředěn kolem GPU AMD. Problém se nejen na fórech podpory Apple nejenom zahřál, ale vyústil v žalobu podání proti podniku založenému na Cupertinu, v němž se citoval, že GPU AMD ve strojích se zabývá problémy kvůli pájení bez olova, což také spustilo zkratování. jako jiné související problémy.

Apple nyní poznamenává, že návrhy, které byly ovlivněny touto grafikou ), MacBook Pro (17-palcový začátkem roku 2011), MacBook Pro (17-palcový konce 2011), stejně jako MacBook Pro (sítnice, 15 palců, začátkem roku 2013). Pro ty, kteří si nejsou jisti, zda jsou způsobilí pro zcela bezplatné opravy prostřednictvím této nabídky, mohou na webových stránkách společnosti Apple prohlédnout své údaje o ochraně záruk.

Apple poskytuje dva způsoby využití této nabídky pro všechny dopadající uživatele, přivedením zařízení do maloobchodního obchodu Apple nebo poskytovateli autorizovaného služeb Apple nebo jednotlivci mohou „volat Apple a požádat o poštovné zaplacené schránce a odeslat váš MacBook Pro. do regionálního pracovního střediska pro opravy Apple. “ Apple je Apple, rovněž poskytuje vrácení peněz klientům, kteří již zaplatili za opravy, které jsou pro tento problém relevantní, a bude brzy kontaktována, i když se doporučuje telefonovat, stejně jako proces urychlení procesu.

Apple není nový v zavádění takových nabídek, kde se podobný problém začal objevovat na polovině roku 2011 iMacs také v roce 2013, který zahrnoval stroje s oddaným GPU. Ukázalo se, že některé návrhy iPhone 5 mají některé stinné baterie poté, co byly debutovány telefony, a také Apple poskytl zcela bezplatné náhrady baterií zasaženým také jednotlivcům v této situaci.

Pokud vás na vašem MacBook Pro zasahujete problém s grafikou, přejděte na zdrojový odkaz níže pro více podrobností.

(Zdroj: Apple)

Můžete nás dodržovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech posledních od společnosti Microsoft, Google, Apple i web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *