Představivost nevyžaduje s touto helicarriérovou lůžkem

Věříme, že máme ještě jeden táta-of-roční ocenění, abychom mohli poskytnout. Když [Andy je] pětileté dítě vyhrála malinová pi 2, stejně jako potřeba nové postele, rozhodli se stavět nejvyšší postel. Je to volně založeno na helicarrier od S.H.I.E.L.D. A je to baleno s tolik tech, sotva požadavek, aby si s ním měl zábavu.

Vypadá to docela snadné zvenčí, nahoru, dokud si nezjistíte, že komplexní bit poklop na boku je opravdu klávesnice chráněné vstupní automatické pohybující se dvířka. Spravováno Raspberry PI, nahrávky hlasu [Jarvis ‘] hlasu mluvit, když jdete do bříško lodi, er, postel.

Uvnitř jsou sálavé situace obrazovky s několika preferovaným jeho synem preferovaným zařízením Marvel Superhrdina – připravené pro použití. Co je však opravdu skvělé, je velitelská konzola.

Terminál je dovedně vytvořen tak, aby vypadal něco ze filmů, stejně jako s malinovou PI 2, jeho dítě může hrát s ním stejně jako bojovat z chudých kluků. Je to dokonce Sentry Turret s videokamerou na vnější straně, která se řídí uvnitř postele.

Je to úžasné. Chcete-li zobrazit všechny zvony, stejně jako píšťalky, můžete zde prohlédnout video.

Věřili jsme, že tento nejvyšší postel IKEA s jeho trikovým chodem bylo úžasné, ale věříme, že tento nový marvel tématikou bere dort.

Nyní vše potřebuje, je helicarrier drone vybrat si to …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *