5 nejlepších závodních her pro Android v roce 2019

Android se v průběhu let stal populární herní platformou. PUBG Mobile je toho skvělým příkladem. Hra byla původně spuštěna na PC a konzolách a získala popularitu. Přesto to bylo teprve tehdy, když se na Androidu uvolnilo, bylo to tak populární, jak je nyní. Je to popularita a šílenství vedou vlády po celé Indii, aby dokonce zakázaly hru. Podobně jsou závodní hry také velmi oblíbeným žánrem na Androidu. Android je také domovem některých z nejlepších závodních her na jakékoli platformě.

Závodní hry nabízejí rychlý únik odkudkoli a cokoli děláte. Nurná jízda autobusem nebo líné odpoledne na gauči se může proměnit v soutěž s vysokou oktanou. Všechno díky výkonným GPU uvnitř telefonu Android. Zde je 5 nejlepších závodních her pro Android, které bychom vám doporučili vyzkoušet. Než však úžasně dolů, můžete se také líbit náš loňský seznam nejlepších závodních her.

5 nejlepších závodních her pro Android v roce 2019

1. Asfalt 9: Legendy

[GooglePlay url = ””]
Asphalt je prakticky synonymem pro závodní hry alespoň na mobilu, takže není divu, že by to mělo být první na seznamu nejlepších závodních her. Každý rok vydává Gameloft novou verzi hry, jako je EA, vydává FIFA. Značka Asphalt je hotovostní kráva Gameloft, ale společnosti se stále podaří každoročně odlišovat hry, mnohem více než EA s FIFA. Asphalt 9 je velmi odlišný od předchozích her ve způsobu, jakým hráč ovládá svůj automobil a někteří to nemusí tolik milovat. Stále můžete nainstalovat a hrát předchozí tituly, jejichž je spousta. Mnoho z nich se bude také udržovat velmi dobře, pokud jde o grafiku, dokonce i dnes.

Přečtěte si také: 10 nejlepších her Gameloft do 50 MB pro Android

Nákupy v aplikaci jsou jako vždy k dispozici v Asphalt 9 Legends za účelem upgradu automobilů a nákupu kreditů. Hra dostává pravidelné aktualizace v průběhu času a stále získává nové funkce, jako jsou karibské stopy, nová automobily, upgrady pro více hráčů a další.

2. Skutečné závody 3

[GooglePlay url = ””]
Skutečné závody jsou PES k Asfaltově FIFA. To vyžaduje mnohem rozumnější metodu závodního aspektu hry, ale to také ponechává cestu, pokud jde o popularitu. To neznamená, že skutečné závody nejsou úžasná hra. Ve skutečnosti si to vyberu přes Asfalt. Real Racing 3 se cítí hodně jako série Forza na PC a konzolech a grafika je právě mimo tento svět. Grafika hry vám nikdy nedovolí cítit se, jako byste hráli mobilní hru, je to jen tak dobré. A když máte hru na rozumnou metodu, která hodně pomáhá.

Existuje několik dostupných režimů, jako jsou profesní motoristické sporty, mimo jiné. Mnohem více režimů lze odemknout hraním a postupem hrou. Splnění určitých cílů také odemkne nové možnosti.

Nenechte si ujít: Top 5 offline her pro Android – 2019 vydání

3. CSR Racing 2

[GooglePlay url = ”″]
Zatímco Asphalt má mnohem více arkádového pocitu, Real Racing má mnohem rozumnější přístup, CSR Racing 2 se od balení odlišuje tím, že je závodem zleva doprava. Je to všechno o závodech a vylepšení automobilů, které vás postaví proti řadě vynikajících Challengers se současným pocitem. Mnohem důležitější než cokoli jiného v této hře jsou načasování a vylepšení automobilů. Oba jsou důležité při porážce vašich soupeřů a nedostatek obou vás nezanechá.

Musí si přečíst: Nejlepší služby streamování hudby v roce 2019 – Final Breakdown

4. Rychlostní závody lodí

[GooglePlay url = ””]
Další závodní hra, která dokáže udržet odstup od ostatních populárních titulů, aby se necítila jako knockoff. Speed ​​Boat Racing to dělá mnohem více než jedním. Závodění na vodě místo silnic je samozřejmě jedním z těch základních diferenciačních faktorů. Soutěžíte zde s počítačově kontrolovaným konkurentem, protože neexistuje žádný multiplayer, ale nenechte se tím zabránit tomu, abyste tuto hru vyzkoušeli.

Jedná se o závody CSR na vodě, a proto je načasování a upgrady zařízení nejdůležitějšími věcmi. Místo řízení doleva a doprava, vyhýbání se překážkám a sledování stopy, musíte jen včas klepnout. Je to mnohem jednodušší zážitek pro ty, kteří považují konvenční závodní hry, které jsou těžko zvládnutelné. Speed ​​Boat Racing je jednou z nejlepších závodních her pro Android venku!

5. Dopravní jezdec

[GooglePlay url = ””]
Více než asfalt nebo skutečné závody, provozní jezdec je osobní favorit a určitě jedna z nejlepších závodních her na Androidu. To je chrám běh na kole a v přímé linii … téměř. Zatímco trať zůstává rovná, musíte nasměrovat doleva a nejlépe se vyhnout překážkám. Pravděpodobně je to mnohem zábavnější. Vaším cílem jako dopravní jezdec je samozřejmě projít provozem. Ale musíte to udělat tak rychle, jak jen můžete, a tak dlouho.

Získáte mnohem více bodů za jízdu blízko jiných aut, ale nezískáte se příliš blízko. porušení vlastního vysokého skóre může být velmi přesvědčivým cílem, ale je to mnohem konkurenceschopnější, pokud je vašenull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *