FPGA hraje Mario jako Champ

To není FPGA Emulující Mario Bros., je to FPGA hraje hru analýzou videa i odesílání ovladačů. Je to poslední projekt pro inženýrský kurz. ECE5760 pokročilý kurz FPGA v univerzitě Cornell University, která vždy nabízí domácí zábavu pro nás pokaždé, když jsou konečné projekty splatné.

Vyvinuto členům týmu [Jeremy Blum], [Jason Wright], stejně jako [Sima Mitra], video analyzuje hack. Chcete-li věci pracovat, převedli 240P video signál NEES do VGA. To vedlo k výstavě válcování v demo videu. Stejně tak směřuje s poměrem prvku, stejně jako způsobuje několik dalších bolestí hlavy, ale FPGA stále dokáže správně interpretovat obraz.

Podívejte se pozorně na obrazovce zachycení výše, stejně jako uvidíte nějaké věci, které by tam neměly být. Tým vyvinul soubor testů používaných k identifikaci překážek v Mariově cestě. Červené čáry představují bloky, které bude muset skočit. To rovněž funguje pro jámy, které musí vyhnout, s jinou sadou testů objevit pohybující se nepřátele. Jakmile ví, co dělat FPGA emuluje signály regulátoru nezbytné, tlačí je do vinobraní herní konzole, aby ho bezpečně viděl na konci první úrovně.

Myslíme si, že je to mnohem více tvrdé, než jiné autonomní mario hrající hacky, protože to opravuje do původního hardware konzoly namísto použití emulátoru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *