Vyzvedněte si tablet Amazon’s Fire 7 za méně než 40 $ tento den otců

Pokud vás unavuje, že váš otec ukradl tablet, aby hrál Angry Birds, sledoval filmy nebo nakupoval nejnovější trendy, pak musíte využít Amazon’s Amazon’s Poslední dohoda o Den otců. Pro to, co bude pravděpodobně omezeným časovým obdobím, si můžete vyzvednout tablet společnosti Fire 7 s 16 GB úložiště za pouhých 39,99 $.

Můžete si okamžitě získat představu o tom, jak populární je produkt, když se podíváte na recenze Amazonu a uvědomíte si, že byl přezkoumán a hodnocen přes 60 000krát a přikazuje téměř pětihvězdičkové hodnocení z těchto desítek tisíc recenzí. Tento konkrétní tablet nemusí nabídnout stejnou úroveň výkonu iPadu s špičkovým rozsahem nebo prémiových tabletů založených na Androidu, ale získáte mimořádnou zkušenost s ohledem na relativně malý cenový znak. Nezapomeňte, že je to cena pod známkou 40 $.

Tablet Fire 7 je dodáván se 7palcovým displejem IPS a interní úložnou kapacitou, pokud 16 GB. Pokud potřebujete další úložný prostor, můžete se rozhodnout upgradovat toto úložiště pomocí karty microSD. Slot pro karty může přijímat karty s kapacitou až do 512 GB. Tento konkrétní model je vylepšená verze, která přichází s rychlejším procesorem 1,3 GHz, 1 GB RAM a výdrž baterie, která by měla poskytnout vám nebo vašemu blízkému až 7 hodin, v ceně „Přečíst si, procházet web, sledovat video a poslouchat hudbu. “

Pro tablet za tuto cenu by vám mohlo být odpuštěno, že jste očekávali zážitek z sub-para, ale to není to, co dostanete s ohněm 7. Získáte přístup k Alexa pro příkazy hands-free, prosperující obchod s aplikacemi a úžasný kus Kit, který je velmi cenově dostupný a navržen tak, aby potěšil uživatele jakéhokoli věku.

Vezměte si zpět svůj tablet a přečtěte si kontrolu nad vlastním hardwarem tím, že se ujistěte, že váš táta, mužský vzor nebo kohokoli jiného ve vašem životě na to přijde, má s touto mimořádnou dohodou svůj vlastní. Přeskočte na přímý odkaz níže a vyzvedněte dobře recenzovaný a vysoce hodnocený 7palcový tablet Amazonu za pouhých 39,99 $, právě teď!

Koupit: Amazon Fire 7 Tablet, 16 GB od Amazonu: 39,99 $ | Původní cena: 50 $

Můžete také chtít vyzkoušet:

Útěk z vězení iOS 13.5.1 Pomocí checkra1n, tady je, jak

Nejlepší úložiště Cydia a zdroje pro iOS 13.5 útěk z vězení UNC0ver

iOS 13.5 Twikeaks Awickbreak Compatible with UNC0ver 5.0.x [List]

Útěk z vězení iOS 13.5 na iPhone 11, Pro Max, SE, iPad Pro, více pomocí UNC0ver 5.0.0 [tutoriál]

IPhone SE 2 2020 Protector obrazovky: Zde je to nejlepší, co si můžete koupit ještě dnes [seznam]

Kodi 18.7 IPA APK Stáhnout pro iOS 13 / IPADOS 13, Android vydán

Spusťte více čísel 2 whatsapp účtů na 1 iPhone správným způsobem, tady je jak

Stáhnout: iOS 13.5.1 Odkazy na IPSW, aktualizace OTA vydaná pro iPhone a iPad

Útěk z vězení iOS 13.5 Bez nebo bez počítače, tady je jak

Downgrade iOS 13.5.1 na útěk z vězení iOS 13.5, zatímco Apple stále podepisuje firmware

Apple Watch EKG App Hack: Povolit mimo nás v nepodporované zemi na sérii 5 a 4 bez útěku z vězení

Můžete nás sledovat na Twitteru nebo Instagramu a dokonce i na naší stránce Facebook se informovat o všech nejnovějších od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *