Google dal zakladatele Android Andy Rubin ve výši 90 milionů dolarů na výstupní balíček a pohřbil důvěryhodné nároky na sexuální přestup proti němu

Andy Rubin, muž známý jako „Daddy of Android“, měl mnoho spravedlivých problémů za posledních pár posledních roky. Jeho současná společnost, Essential, právě propustila kus své pracovní síly a zrušila následné sledování životně důležitého telefonu.

Nyní je opět ve zprávách, tentokrát díky zprávě The New York Times, ve které se tvrdí, že scénáře za jeho opouštějícím Google v roce 2014 nemusí být v té době plně zveřejněny.

Ve skutečnosti by se zdálo, že byl zapojen do případu pochybení po výskytu, během kterého zjevně „donutil jiného zaměstnance Google do„ provádění ústního sexu v hotelovém pokoji v roce 2013. “ Rubin následně rezignoval a v tomto procesu obdržel výplatu 90 milionů dolarů.

Zatímco Google mohl a musel vyhodit Rubina, spoluzakladatel Larry Page místo toho ho požádal, aby rezignoval, což mu umožnilo sbírat 90 milionů dolarů-posledních 2 miliony dolarů bude vyplaceno příští měsíc-spolu s „akciovým dotací v hodnotě 150 milionů USD “ To, předvídatelně, s pozicí a souborem na Googlu nebo ve skutečnosti všechny mimo společnost.

Generální ředitel Google Sundar Pichai a viceprezident „People Operations“ Eileen Naughton nevyvrátil nic, co informoval New York Times, což je samo o sobě zajímavé. Místo toho byl včera zaslán e -mail všem zaměstnancům Google, ve kterém Pichai popsal obvinění jako „obtížně čtení“ a zároveň zdůraznil, že Google za poslední dva roky vystřelil 48 lidí za sexuální obtěžování. Můžeme však pouze předpokládat, že žádný z nich nebyl na výkonné úrovni.

Rubin, pokud jde o jeho část, říká, že zpráva Times se skládá z četných nepřesností “a„ divokých přehnaných “.

V současné době uprostřed civilního obleku, který tento měsíc podal jeho bývalá manželka Rie Rubin, Andyho Rubina na ženu a jejich roli v jeho životě možná nejlépe shrnují dva odstavce v díle New York Times.

V civilním obleku podaném tento měsíc bývalá manželka pana Rubina Rie Rubin tvrdila, že během jejich manželství měl několik „vlastnických vztahů“ s jinými ženami a zaplatil jim stovky tisíc dolarů.

Oblek zahrnoval snímek obrazovky e -mailu v srpnu 2015, který pan Rubin poslal jedné ženě. “Budeš potěšen, že se o to postaráte,” napsal. “Být vlastněn je trochu jako vy, můj majetek, a mohu vás půjčit jiným lidem.”

Okouzlující.

(Zdroj: NYT)

Můžete také chtít vyzkoušet:

Kodi 18 Beta 4 Apk Android ke stažení, aplikace iOS, tady je to, co je nové

Downgrade z iOS 12.0.1 na iOS 12.0 již není možné, protože Apple přestane podepisovat firmware

Stahování: iOS 12.1 Beta 5 IPSW Links a OTA, WatchOS 5.1, TVOS 12.1 Vydáno

Útěk z vězení iOS 11.4.1 Aktualizace: Ian Beer vydává své vykořisťování

Jak snížit iOS 12.0.1 na iOS 12.0 / 11.4.1

Stáhnout: iOS 12.0.1 Odkazy na IPSW, aktualizace OTA pro iPhone a iPad

Útěk z vězení iOS 12.0.1 / 12 / 12.1 na iPhone a iPad [aktualizace stavu]

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech aktuálních od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *