Fotoaparát+ 6.0 pro iOS 8 vydané s úplnými manuálními ovládacími prvky pro iPhone

iOS 8 otevřely vývojářům API pro videokamery iPhone, což jim umožnilo plně využívat veškeré výkony skryté uvnitř velmi schopného střelce. Přestože je nativní aplikace pro videokameru iOS docela na Barebones, nová API umožnila výrobcům aplikací třetích stran kreativní s fotoaparátem iPhone. Doposud se vynořilo několik aplikací, které vám tvrdí, že vám poskytne vyšší stupeň manuální kontroly nad kamerou iPhone, ale žádný z nich zatím nebyl schopen zapůsobit. Buď byly sužovány nepohodlnými ovládacími prvky, malými posuvníky nebo neúplnou sadou funkcí. Zadejte kameru+s aktualizací verze 6, která byla právě vydána do obchodu s App App ITunes. Známou aplikaci pro náhradní videokameru právě obdržela obrovskou proměnu, která se dostala do plného manuálu, a my vám řekne, co je po přestávce nejlépe o nejlépe.

Aplikace plně využívá ovládací prvky ruční videokamery poskytnuté společností iOS 8 a zdá se, že v žádné oblasti nedosáhne. Za prvé, získáte ruční zaostření, které umožňuje lehkosti s makrem do plného širokého úhlu. Pak máte ruční expozici. S manuální expozicí Camera+se liší, že dostanete řadu předvoleb, které vám pomohou pomoci s takovým způsobem, který střílíte. Navíc je to jediná aplikace (zatím), která zavádí základní režim „priority“, který vám umožňuje nastavit požadovanou rychlost závěrky a nechat aplikaci se postarat o ISO, expozici atd. Přirozeně neexistuje žádná priorita clony, protože čočky iPhone čočky Přijďte s pevnou duhovkou, kterou nelze rozšířit.

Dokončení vpádů je řada předvoleb bílých rozvah a ostrá vylepšení algoritmů zpracování obrazu, což vede k křupavějšímu, lépe zaměřenému obrázkům, zejména při natáčení makra a zaměření na HDR. Samotná aplikace je také plně doporučeným editorem fotografií, ale zaměření aktualizace verze 6 leží spíše na ovládacích prvcích videokamery než na cokoli jiného.

Camera+ byla vždy osobní favorit pro iOS Photography a s touto aktualizací se aplikace právě zlepšila. Jistě, stojí to v obchodě iTunes App Store 1,99 $, ale každý kousek stojí za dva babky, se kterými vás vrátí zpět. Získejte to na odkaz ke stažení níže; nebudeš litovat.

(Stáhnout: Kamera+ pro iPhone v obchodě s aplikacemi)

Nezapomeňte se podívat na naši galerii aplikací pro iPhone a galerii aplikací pro iPad a prozkoumejte mnohem více aplikací pro váš iPhone, iPad a iPod Touch.

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech posledních od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *