Tři návrhy na ochranu osobních údajů na Twitteru pro bezpečnější zážitek z tweetu

Existují některé typické návrhy na ochranu osobních údajů, jako je vytvoření účtu soukromého, což umožňuje dvoufaktorovou ověřování pro váš účet nebo dokonce blokování konkrétních jednotlivců, o nichž může být mnoho z vás vědoma. Existují však některé drobné soukromí i bezpečnostní funkce, které četné přestaň pracovat na tom, aby si udržely kartu. Již jsme sdíleli průvodce přesně o tom, jak Twitter shromažďuje vaše data a přesně to, jak byste je mohli chránit. To je však jen jeden aspekt. S vaší Twitterem je připojeno mnoho dalších návrhů na ochranu osobních údajů, které vyžadují okamžitou pozornost. V této příručce budeme mluvit o třech z nich. Takže tady jsou potřebné body, které je třeba mít na paměti.

Navrhování ochrany osobních údajů Twitter skrýt vaši identitu před neverseteli

Nedávno jsem byl označen do poněkud nevhodného tweetu od náhodného jednotlivce na Twitteru. Nejedná se o jednorázovou situaci, ale je to něco, co by se mohlo stát s kýmkoli, kdykoli. Přestože existuje výběr, aby byl váš účet soukromý, nemá to rád. Twitter nabízí ještě jednu techniku, kterou nabízí s takovými případy. Tento návrh na ochranu osobních údajů Twitteru nabízí funkci objevitelnosti, která můžete skrýt svůj e -mail a telefonní čísla od ostatních. Přesně tak by se to dalo udělat. Stejně tak zkontrolujte náš průvodce pro zrušení aplikací, které získají přístup k vašemu účtu Twitter.

Otevřete aplikaci Twitter a klepněte na svůj avatar.

Vyberte nastavení a soukromí, které je vyhověno soukromí a bezpečností.

Klepněte na objevitelnost a kontakty a také vypněte přepínač vedle ‘Nechte ostatní, aby vás objevili e -mailem‘ a „nechte ostatní objevit vás pomocí telefonu“.

Vypnutí vaší přesné polohy

Dále máme návrh na ochranu osobních údajů Twitteru, abychom efektivně zvládli přesně to, jak je vaše místo sdíleno. S využitím GPS zařízení může Twitter sledovat vaše přesné umístění. Důvod? Twitter uvádí, že je shromažďuje, aby zlepšil vaše zkušenosti, to znamená, že pak navrhuje přizpůsobený i kurátorský obsah i reklamy založené na vaší demografické poloze.

Kromě toho by to mohlo být také použity k přidání místa do vašich tweetů. Máte však celkovou správu. Pokud si přejete, abyste zakázali web mikroblogů v zachycení vašeho přesného místa nebo nechtěli, aby se vaše místa objevila na vašich tweetech, právě zde je potřebný tip na ochranu osobních údajů Twitter.

Přejděte na aplikaci Twitter na vašem zařízení Android.

Přejděte na Nastavení a soukromí> Ochrana osobních údajů a bezpečnost.

V rámci soukromí a bezpečnosti klepněte na informace na místě.

Ujistěte se, že výběr „Přidat informace o místě do mých tweety“ je deaktivován.

Navrhování ochrany osobních údajů Twitter pro deaktivaci zaškrtnutých příjmů

Nakonec si prohlédněte návrh na ochranu osobních údajů Twitteru spojený s odbavením potvrzení. Tato funkce funguje stejně jako funkce WhatsApp. Jakmile jste zkontrolovali DM jakéhokoli typu vašich následovníků nebo neslehové (více o tom později), dvojitý šedý klíště se změní na modrou. To jim umožní pochopit, že jste zkontrolovali jejich zprávu. Pokud se však chcete vyhnout jednotlivcům v porozumění tomu samému, přemýšlejte o deaktivaci funkce odbavených příjmů. Pokud tak učiníte, dvojité klíšťata zůstanou šedé, i když jste si prohlédli jejich zprávu. Pokyny k tomu jsou poměrně jednoduché.

Ale předtím existuje ještě jeden návrh na ochranu osobních údajů na Twitteru, který bude kontrolovat. Pokud dostáváte zprávy i od vašich non-followers, pak je to právě proto, že uvedená funkce je v nastavení Twitter povolena. Můžete to rychle zakázat, pokud chcete. Níže jsou uvedeny pokyny pro oba- zakázat odhlášené příjmy a DM od non-followers. dodržovat spolu.

Klepněte na svůj profil v aplikaci Twitter.

Přejděte na nastavení, stejně jako soukromí a také klepněte na soukromí a bezpečnost.

Dále, v sekci Direct Messages, odstranit zprávy od kohokoli a zobrazí se také zaškrtnuté příjmy.

A je to. To bylo několik z zcela nezbytných i užitečných návrhů na ochranu osobních údajů Twitteru, které si zasloužily vaši pozornost. Vždy se ujistěte, že si ponecháte kontrolu v oblasti bezpečnosti a zabezpečení vašeho účtu a zabezpečení na rutinním základě.

Přečtěte si další: Twitter Lite je nyní nativní aplikace pro Android

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *