DIY Mechanical Flox Dávkovači injekční stříkačka má jemný správu

[perinski] styl pro mechanický dávkovač mechanického toku využívá nějaký typický hardware, stejně jako několik 3D vytištěných dílů pro výrobu injekční stříkačky s jemným řízením nad tím, kolik z nich Silné věci se uloží. Styl je hladký, stejně jako je zde výpis plných částí, které mají jít spolu s tištěnými kousky. [Perinski] Dokonce i některé užitečné tipy přesně tak, jak nejúčinněji získat tok do 5 ml stříkaček bez toho, aby se nepořádek, což je přivítání radu.

Samostatný kamaráde styl pro magnetickou injekční čepici. Nejen, že má O-kroužek, aby se věci utěsnily, stejně jako čisté, avšak špička víčka má magnet vložený do něj, aby se zajistilo, že může být uloženo někde bez rizika, zatímco dávkovač je používán, as stejně jako nepořádek pracovního prostoru.

To je vše extrémně fascinující odchod z stylu většiny injekčních dávkovačů pro hybopie materiály, které mají tendenci záviset na nějakém typu pneumatické akce. Dokonce tak jsme také viděli, že je možné mít kompaktní DIY pneumatický dávkovač, který nepotřebuje objemný kompresor.

Pokud nemůžete raději zjistit přesně, jak se ergonomie stylu [Perinski] je určen k práci s jednou rukou, nejsi sám. Jeden drží injekční stříkačku v ruce, stejně jako otočí velké voliče v malých krocích s palcem k řízení vytlačování. [Perinski] demonstruje to close-up kolem značky 4:50, pokud máte pár minut, stojí za to sledovat celé video, vložené níže.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *