Android 4.0 ICS zavedený na Kindle Fire, očekávejte vydání v blízké budoucnosti [Video]

Narazili jsme dnes na některé velmi vzrušující zprávy: Komunitě Android Modding se podařilo zavádět Android 4.0.1 Ice Cream sendvič na Amazonově Kindle Oheň a video bylo nahráno, které ukazuje rom probíhající práce. Podívejte se na podrobnosti po skoku!

Zprávy pocházejí z Phandroidu – blogu pokrývajícího všechny věci Android – ve formě příspěvku, ve kterém diskutují o zmrzlinovém sendviči pro Kindle Fire Port.

Tento sendvičový port pro Android Ice Cream ponechá poměrně málo lidí nadšených, protože pokud tento port skutečně projde úplným vývojovým procesem, aby se stal stabilní ROM, učinil by Kindle Fire nejlevnějším tabletem sendviče Android 4.x, který jsme byli zmrzlinový sendvič kdy jsem viděl (pravděpodobně). Neočekávejte však, že to bude nejrychlejší sendvičová tableta zmrzliny, kvůli jeho poněkud slabším specifikacím.

Vývojář G1011999 nahrál na YouTube video 1:41, ve kterém předvádí svůj přístav zmrzliny sendviči Kindle. Jak můžete vidět z videa, ICS pro Kindle Fire je do značné míry ve fázi vývoje Alpha a je tu spousta práce, než se stane dostatečně stabilní, aby byla propuštěna široké veřejnosti (kromě trhaného uživatelského rozhraní, věci Stejně jako WiFi, zvuk, akcelerometr a senzor světla nefungují).

Z Phandroid:

To je okamžik, na které mnoho zbrusu nových majitelů požáru Kindle čeká. V den, kdy by vývojář úspěšně podal Android 4.0 do levné malé tablety. Nemám mnoho podrobností týkajících se vývojáře, práci G1011999 (aktualizuji příspěvek, jakmile se trochu kopám), můžeme vidět, že zmrzlinový sendvič je nahoru a zavedení. Je to stále velmi práce v procesu a kromě dotykové obrazovky, nic jiného nefunguje.

Určitě vás budeme informovat o sendvičovém přístavu Android 4.0 pro Kindle Fire, až do té doby budete chtít vyzkoušet našeho průvodce o tom, jak nainstalovat CyanogenMod 7 (Alpha) na Kindle Fire po zakořenění. Můžete dokonce nainstalovat Android Market, abyste získali přístup k širší rozmanitosti aplikací.

Zde je sendvič z Ice Cream Video na Kindle Fire:

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech nejnovějších od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *