Vozidlo v plné velikosti Lego může zasáhnout 30 km / h!

[Steve Sammartino] je Melbourne podnikatel, stejně jako on měl nápad: Mohlo by to být možné styl, stejně jako praktický v plné velikosti LEGO auto?

Poslal jeden tweet vyzkoušet davový fond projektu:

Každý, kdo přemýšlí o investicích $ 500- $ 1000 v práci, která je pozoruhodná a svět velmi první píše mi. Požadavek na 20 účastníků … #Startup

Ne jeden, ne dva, ale čtyřicet Australanů slíbil peníze začít tento bláznivý koncept, které se ozvalo #superawesomemicroproject. S vynesenými penězi, [Steve], stejně jako [Raul Oaida] koupil více než 500 000 kusů Lego, stejně jako začal rozvíjet v Rumunsku, kde žije [raul].

Teď předtím, než se dostanete stejně vzrušený, vozidlo není “plně” postaveno z Lego. Je vybaven originálními pneumatikami, stejně jako některé zvolené tun ložiskové prvky. To je řečeno, celý motor je vyroben z LEGO. Má čtyři orbitální motory s použitím celkově 256 pístů. Nejvyšší rychlost, kterou to testovali, bylo asi 20-30 km / h – to může jít rychleji, nicméně nechtěli nebezpečí katastrofické selhání.

Od svého dokončení (to trvalo téměř 18 měsíců stavět), bylo to zasíláno zpět do trikového místa v Melbourne, ale tým učinil vynikající video showcasing projekt. Držte se po přestávce, abyste viděli své sny mládeže.

[přes ADAFRUIT]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *