5 Premium placených aplikací iOS v hodnotě 10 $ k dispozici pro bezplatné dnes, stáhněte si je všechny zde

, obchody prostě přicházejí pro ty, kteří houpají iPhone, iPad a iPod Touch, a znovu jsme zpět s hrstkou Freebies pro majitele zařízení iOS. K dispozici je celkem pět, ale to, co tento seznam nemusí mít v kvantitě, je to mnohem víc, než se vyrovnává v kvalitě. Podívejte se na každou aplikaci s originálním odkazem ceny a stahování, ideální po přestávce.

Frugi (2,99 $ – bezplatné / iPhone a iPad)

Tato aplikace vám pomůže převzít kontrolu a spravovat vaše finance. Je to rozhodující aspekt mnoha životů lidí a když Frugi sedí na vaší domovské obrazovce, budete si moci udržet na vrcholu všeho a na první pohled zkontrolovat svá čísla.

Stáhněte si jej na iTunes zde.

Tipy+ (0,99 $ – bezplatné / iPhone)

Tato velmi dobře navržená kalkulačka pomáhá s těmi, které obvykle nepříjemné okamžiky v restauracích, když se snažíte vypracovat nápad pro vašeho číšníka. Pokud nejste příliš úžasní s čísly a vyžadujete efektivní a renomovaný způsob vypracování tipu, tato aplikace tuto práci pěkně provádí.

Stáhněte si jej na iTunes zde.

Vinyl Tap (0,99 $ – bezplatné / iPad)

Vinyl Tap je simulační aplikace gramofonu a je v tom dobrá. Přestože máme v těchto dnech MP3 a iPod, kdysi bylo to, kdy byl točivý stůl jednoduše, as Vinyl Tap, můžete tyto slávy znovu prožít.

Stáhněte si jej na iTunes zde.

Dovednost (2,99 $ – bezplatné / iPhone a iPad)

Jak název napovídá, tato hra vyžaduje úžasné množství dovedností a velmi konzistentní ruku. Twist on Standard Connect the Dots Game (nebo dot-to-tet, jak to někteří mohou vědět), je to velmi neodpustitelné, ale se spoustou úžasných úrovní vás bude bavit celé hodiny.

Stáhněte si jej na iTunes zde.

Flux Pro (1,99 $ – bezplatné / iPhone a iPad)

Tento prostorový souhrn je docela obtížné začít, ale jakmile se dostanete k tomu, je velmi příjemný.

Stáhněte si jej na iTunes zde.

A to uzavírá dnešní seznam. Jako vždy doufáme, že jste tam našli něco, co se vám líbilo, a nezapomeňte nechat své komentáře níže.

Nezapomeňte se podívat na naši galerii aplikací pro iPhone a galerii aplikací pro iPad a prozkoumejte mnohem více aplikací pro váš iPhone, iPad a iPod Touch

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech aktuálních od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *