Apple slaví den Star Wars diskontními sazbami na iOS, Mac Apps

Apple slaví den Star Wars – květen 4. a také přitom používat Mac i jednotlivce iOS možnost získat a chytit a Počet aplikací, včetně nákupního materiálu v aplikaci za zlevněné ceny. Úsilí „květen 4. být s vámi“ obsahuje aplikace a materiál od návrhářů, jako je Disney, Konami, stejně jako další.

Někteří z vás již možná pozorovali úsilí, které se vznáší v hlavní části obchodu s aplikacemi na iOS, ale aplikace Mac jsou však také nabízeny v obchodě Mac App Store. Zde je seznam všech zlevněných materiálů Star Wars nabízených na platformách iOS i Mac.

Aplikace iOS v prodeji

Star Wars: Knights ze staré republiky (9,99 až 2,99 $)

Star Walk ™ 2 – průvodce noční oblohou, kde si můžete užít hvězdy, planety, meteorové sprchy a souhvězdí (2,99 až 0,99 $)

Aplikace MAC na prodej

Star Wars: Knights ze staré republiky (9,99 až 4,99 $)

Star Wars: Empire at War (19,99 až 9,99)

Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy (9,99 až 4,99 $)

Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast (9,99 až 4,99 $)

Nákup v aplikaci: Zvláštní ceny

Star Wars Scene Maker (až 50% sleva na výběr nákupů v aplikaci)

Star Wars Rebels: Recon Missions (až 66% sleva na výběrové balíčky materiálu)

Star Wars Pinball 3 (50% sleva na pobyt deset stolů Star Wars Pinball)

Trader Card Card Star Wars (50% sleva na všechny balíčky obchodů)

Sbírka sil Star Wars

Nákup v aplikaci: Bonusy

Star Wars: Commander (Crystal Bonus)

Star Wars: Galactic Defense (vydělávejte body událostí za umístění nejvyššího žebříčku, aby se získaly vzácné i silné odměny)

Výjimečně kreativní a slavná řada „Kéž The Force Be With You“ má každý tahnou událost naplněnou hřílnou po celé sociální média. Zatímco Apple slaví akci s některými velkorysými využitím na frontě aplikace, tým z Cupertino vydal celou digitální sbírku ságy Star Wars na iTunes v dubnu, v situaci si přejete dohnat filmy také tento 4. května .

Navrhujeme, abyste získali použití v místě co nejrychleji, než se vrátí ke svým původním cenám. Stejně jako pamatujte, ať je čtvrtý s vámi.

Nezapomeňte si prohlédnout naši galerii aplikací pro iPhone a galerii aplikací pro iPad a podívejte se na mnohem více aplikací pro váš iPhone i iPad.

Můžete nás dodržovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech aktuálních od společnosti Microsoft, Google, Apple i web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *