Anténa znovu ?: iPhone XS / XS Max Slabé wifi a problémy s buněčným příjmem, které někteří jednotlivci hlásí

, nebylo by to hlavní smartphone, pokud by neexistovala podivná zpráva o problémech, stejně jako stejně Zatímco iPhone XS a iPhone XS Max představily většinou vynikající recenze, neznamená to, že se zabývali bez únavy.

Zatímco se zdá, že mnoho lidí je mnohem více než potěšeno svými novými telefony iPhone, existuje řada lidí, kteří zažívají špatný celulární a/nebo wifi.

V rámci Spojených států se objevují na fórech podpory společnosti Apple kromě Reddit, lidé, kteří si stěžují na problémy, což by naznačovalo, že buněčné problémy nejsou omezeny na jedno geografické místo nebo nosič.

Přestože nové telefony iPhone zahrnují další anténu a podporu 4 × 4 MIMO, která by měla naznačovat superrychlé konektivitu 4G, lidé objevují, že jejich přijetí je špatné, aby nejméně uváděly.

Bohužel se zdá, že změna na WiFi nemusí být úplně první, na kterou někteří opravdu doufali. Zatímco někteří jednotlivci zažívají buněčnou konektivitu, zdá se, že WiFi není mnohem lepší.

Uživatelé hlásí, že ve srovnání s ostatními sluchátky zažívají mnohem horší rychlosti, což naznačuje, že problém je spíše novým IPONE-specifickým než něčím spojeným s konfigurací sítě jako celku.

Není neobvyklé, že žádný typ hlavního vydání smartphonu má své problémy s kouřením a také neexistuje žádné doporučení, aby tyto problémy byly rozšířené. To samozřejmě není útěcha pro ty, kteří jsou zasaženi, a také pokud zjistíte, že máte problémy, navrhujeme, aby byl výlet do obchodu Apple v pořádku.

(Zdroj: komunita Apple)

Rovněž byste mohli rádi prohlédnout:

Stáhněte si finále MacOS Mojave 10.14 pro váš Mac

Stáhněte si iOS 12.0.1 / TVOS 12.0.1 Odkazy na IPSW, aktualizace OTA pro Apple TV

Vytvořte MacOS Mojave 10.14 Bootdable USB Flash Drive Installer, takto

iPhone XS max Ultra tenká situace pro minimalistický zážitek? Zde je seznam nejlepších

Opravte problémy s výdrží baterie iOS 12 a také odtok porce, zde je přesně to, jak [průvodce]

Útěk z vězení iOS 12.0.1 / 12 / 12.1 na iPhone i na iPad [aktualizace stavu]

Stáhněte si iOS 12.1 Beta 1 odkazy IPSW, aktualizace OTA pro iPhone, iPad

Stáhněte si odkazy a nastavení iOS 12 IPSW na iPhone X, 8, 7, plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [tutoriál]

Můžete nás dodržovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech posledních od společnosti Microsoft, Google, Apple i web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *