Další zpráva prohlašuje, že Apple Watch Series 6 může skrýt hladiny kyslíku krve

, zatímco je pravda, že v sestavě iPhone Apple 2020 je tu spousta zájmu, která zahrnuje dva iPhone 12 a dva modely iPhone 12 Pro. Pravděpodobně bude letos také novým Apple Watch.

Apple Watch Series 6 je zapomenut uprostřed iPhone Fever, to však neznamená, že to nepřichází, stejně jako podle jedné nové zprávy by také mohla poprvé zabalit snímač kyslíku krve.

Tato zpráva však pochází z spolehlivě nespolehlivých digitimů. Mějte to na paměti, když jste zkontrolovali, co musí uvést po mluvení s bit birdie v dodavatelském řetězci – MacRumors byl úplně první, kdo ji oblékl.

Apple Watch 6 bude fungovat biosenzory, které mohou prověřit podmínky spacího spánku, skvrny na kyslík v krvi a také stanovit rychlosti pulsů, srdeční rytmy a fibrilaci síní a také integrují akcelerometr založený na MEMS i gyroskop, což vše umožňuje nový gadget Zdroje uvedly, že nadále vede k přesnosti měření mezi nositelnými zařízeními.

Schopnost sledovat hladinu kyslíku může umožnit Apple Watch dělat jiné věci, jako je předvídat, kdy někdo hyperventilační a potenciálně trpí panickým útokem. Nízká hladina kyslíku v krvi rovněž svědčí o různých respiračních problémech, kde by mohlo být včasné varování rozdílem mezi včasným zacházením nebo opouštěním i pozdě.

Apple již ověřil, že nebude schopen dostat nové iPhone ze dveří včas pro jejich obvyklé zářijové vydání. Doposud však nebylo zmíněno o tom, co se stane s řadou Apple Watch 6. Budeme udržovat uši na zem pro více informací o zavedení časového rámce.

Rovněž byste mohli rádi prohlédnout:

Stáhněte si odkazy IOS 14 Beta 1 IPSW a také nastavení na iPhone 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, 7, plus, 6S, iPad, iPod [tutoriál]

iOS 14 beta 4 datum vydání ke stažení: Zde je kdy očekávat

Stahování: iOS 14 beta 3 odkazy IPSW a také iPados 14 Beta 3

IOS 14 Beta 3 OTA Profil Data Stahovaná bez účtu Dev, zde je přesně to, jak to získat

Útěk z vězení iOS 13.6 Využití checkra1n, zde je přesně to, jak

Útěk z vězení iOS 13.5 na iPhone 11, Pro Max, SE, iPad Pro, více využití UNC0ver 5.0.0 [tutoriál]

Stáhnout: iOS 13.6 Final IPSW odkazy, aktualizace OTA vydaná pro iPhone i iPad

Útěk z vězení iOS 13.5 Bez nebo bez počítače, tady je jak

Apple Watch EKG App Hack: Povolit nás mimo nepodporovanou zemi na sérii 5 a 4 bez útěku z vězení

Můžete nás dodržovat na Twitteru nebo Instagramu a dokonce i na naší stránce Facebook se informovat o všech nejnovějších od Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *