Apple může používat právní rozhodnutí k nucení Motoroly k zničení telefonů, které porušují patenty

, zdá se, že pokud jste typ člověka, který má zvláštní zájem sledovat konkurenční technologické společnosti, jdou v legální bitvě zamířit, aby se vydali na hlavu, a pak Německo, nebo konkrétněji, Mnichovské regionální soudy jsou místem, kde byste měli být. Není žádným tajemstvím, že případy porušování patentu se naklíčily všude, se společnostmi jako Motorola Mobility, Apple a Samsung se zoufale snažili jeden na sebe získat prostřednictvím právního systému a udeřit vítězství v napjaté bitvě Dominance smartphonu.

Zdá se, že všechny vzrušující akce v těchto soudních sporech se odehrávají v Německu, přičemž regionální soudy se zdánlivě vždy v relaci vládnou nad jedním porušením nebo druhému. Naposledy to byly Apple a Motorola Mobility Holdings, kteří byli ve spodniku spotu, kteří se proti sobě týkali četných patentů, ale ten, na který se dnes zaměřujeme, je patent společnosti Apple EP2059868, který se rozprostírá napříč Evropskou unií a vztahuje se k „přenosné elektronické elektronické elektronii zařízení pro správu fotografií “.

Místní regionální soud skončil den tím, že prohlásil, že Motorola byla skutečně zlobiví chlapci a porušila patent vlastněný jablkou. Může se to zdát jako taková menší věc, vzhledem k tomu, že se dotyčný patent týká, že uživatelé Animace Little Bounce uvidí, když přehnanou zooming na fotografii prostřednictvím galerie zařízení. Nainstalovaný software to napraví přes Scroll tím, že fotografii vyskočí zpět do pohledu s pěknou animací typu odskoku.

Rozhodnuté porušení může pocházet ze softwarové instalace, ale rozhodnutí v Německu by mohlo mít hrozné důsledky pro všechna postižená zařízení, která společnost Motorola vlastní, pokud nepřijdou s řešením docela okamžitě. Jedna z pravomocí, včetně vládnutí účinně, dává technologickým gigantům Cupertino možnost donutit Motorola zničit všechny a všechny produkty, které porušují tento patent, v rámci německých hranic. Pokud by se Apple cítil obzvláště ošklivý, mohl by také donutit Motorola, aby si vzpomněl na každé postižené zařízení, které bylo dodáno výrobcům, jen aby jim přimělo ránu smrti. Stojí za zmínku, že ačkoli je to možné, je nesmírně nepravděpodobné, že by společnost jako Apple vynutila takovou akci a raději by se raději dostalo k přátelskému finančnímu řešení s MMI.

Protože skutečný problém je založen na softwaru, znamená to, že Motorola může způsobit, že veškerá legální zranění a bolest zmizí jednoduchou aktualizací softwaru a odstraní právo společnosti Apple na utracení dotyčných zařízení. Takže další malé vítězství pro Apple na evropských soudech, ale s řadou případů stále čeká na různé výrobce, právní hádky zdaleka neskončí.

(prostřednictvím fospatentů)

Můžete také chtít vyzkoušet:

Stiskněte e -mailovou službu odebranou pro uživatele Mobileme a iCloud v rámci německých hranic kvůli soudnímu sporu Motorola

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech nejnovějších od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *