TVOS 11.4 Beta 1 a WatchOS 4.3.1 Beta 1 vydaná pro Apple TV a Apple View

Apple dnes nasadila první předběžné semeno TVOS 11.4 a WatchOS 4.3.1 těm, kteří pracovali a investovali jednotlivci, kteří byli registrovaní jednotlivci v programu vývojáře společnosti.

Vydání znamená, že vývojáři jsou schopni stáhnout a vyzkoušet tyto platformy s okamžitým účinkem na veškerý kompatibilní hardware.

Nemělo by být překvapením, že Apple nasadil další verze firmwaru do testovací komunity nejlépe po vydání finálních verzí iOS 11.3, WatchOS 4.3, TVOS 11.3 a MacOS 10.13.4. Společnost má v historii vysílání aktualizací beta v nákupu, aby se jeho softwarové platformy co nejvíce strukturovaly a co nejrobustně. Pojďme se podívat na dnešní vydání TVOS 11.4 Beta 1 a WatchOS 4.3.1 Beta 1:

TVOS 11.4: Není to dlouhé, protože vývojáři přestali testovat své aplikace Apple TV v TVOS 11.3 a ještě méně času uplynulo, protože spotřebitelé dokázali nainstalovat TVOS 11.3 nainstalované do svých jednotek. S TVOS 11.4 Beta však nyní pro testování představuje šanci pro stejnou testovací komunitu, aby se nejlépe ponořila a provedla platformu skrz své kroky a zároveň zasílala informace přímo zpět inženýrům společnosti Apple. Zatím není jasné, co bylo přesně zahrnuto do TVOS 11.4, ale vzhledem k tomu, že jsme nedávno vydali TVOS 11.3, je tato verze velmi pravděpodobná, že jednoduše zahrnuje opravy chyb a vylepšení vyvinutá pro zpevnění a stabilizaci platformy. Protože AirPlay 2 byla odstraněna z konečné verze TVOS 11.3, očekáváme, že se s tímto vydáním znovu objeví.

Pokud budou nainstalovány nějaké nové funkce, určitě vám sdělíme. Registrovaní vývojáři mohou prozatím začít uvádět TVOS 11.4 přes své kroky tím, že se začneme na vývojáři.apple.com.

WatchOS 4.3.1: Jak již možná víte, finále WatchOS 4.3 byla vytlačena do veřejné domény před méně než týdnem a již máme první předběžné semeno WatchOS 4.3.1. Jak napovídá číslo verze, tato menší aktualizace byla pravděpodobně zavedena v nákupu do příslušných problémů objevených v aktualizaci WatchOS 4.3 a zavedení vylepšení a vylepšení pod držbou. Jak jsme očekávali, Apple nevytlačil žádné verbose changelog s tímto vydáním, aby nás všechny hádal, co je uvnitř. Jako vždy, pokud budou nalezeny nějaké další funkce nebo funkce, určitě vás informujeme okamžitě.

Pro zájemce o WatchOS 4.3.1 ji lze stáhnout a nainstalovat na doprovodnou aplikaci Apple View zamířením na obecnou aktualizaci softwaru. Pohled Apple musí mít alespoň 50% baterii a být připojen k zdroji energie a samozřejmě má konfigurační profil pro betas WatchOS nainstalovaný na doprovodném iPhone.

Můžete také chtít vyzkoušet:

Stáhněte si iOS 11.4 Beta 1 odkazy IPSW, aktualizace OTA pro iPhone a iPad

Útěk z vězení iOS 11.3 / iOS 11.2.6: Nová možnost se objevuje se zranitelností jádra, podrobnosti zde

Mobilní klávesnice PUBG a použití myši: Je to považováno za podvádění?

PUBG mobilní bílá obrazovka Oprava problému pro iPhone 5s je nyní k dispozici

Stáhněte si odkazy iOS 11.3 IPSW, aktualizace OTA konečné verze nejlépe zde

Útěk z vězení iOS 11.3 / 11.2.6 / 11.2.2 na iPhone a iPad [aktualizace stavu]

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech posledních od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *