Halo Web Series, která dorazí před Halo 4, znovu zaznamenává filmové zvěsti

, byla to jedna z prvních her vydaných spolu s původním Xboxem a Halo od té doby zůstala jednou z nejpopulárnějších franšíz v herním průmyslu.

Zatímco titul opravdu zachytil představivost vášnivého hráče, v určitém okamžiku nebyl schopen otřást zdánlivě všemocně přítomnou pověst o halo filmu. Nemusíte být detektivem, abyste našli klipy vyrobené ze záběrů Halo, jako je známá Red vs. Blue, která převládala na místech, jako je YouTube, po několik let.

S vydáním Halo 4 naplánované na 6. listopadu se Microsoft vypadá, že vytvoří webovou sérii živé akce, která bude vydána před spuštěním. Projekt je mnohem více než pouhý propagační materiál pro horkrý očekávaný titul, který představuje největší investici, kterou softwarový výrobce založený na Redmondu doposud provedl do živé akce.

Podrobnosti zůstávají relativně vzácné a v současné době neexistují ani žádné informace týkající se režiséra nebo obsazení a jsou popisovány jako „jedinečné z narativního hlediska“ a „velké v měřítku“ od Matta McCloskeyho, ředitele franšízové ​​společnosti Management na 343 průmyslových odvětvích – Společnost získává franšízu Halo od Bungie. Víme, že se však bude nazývat „dopředu do úsvitu“ a bude se skládat z 15minutových epizod vydaných jednou týdně v průběhu pěti po sobě jdoucích týdnů.

Přestože Halo 3 zlomil záznamy o zahájení domácího zábavy, když dorazil asi před 5 lety, Halo 4 bude bezpochyby čelit přísné konkurenci z Actison’s Call of Duty, jejíž další splátka – o tom, že se říká, že je Black Ops II – bude klesat přibližně ve stejnou dobu.

Mezitím Microsoft vidí doprovodnou webovou sérii jako odrazový můstek pro franšízu, pokud jde o větší domácí zábavní průmysl – nakonec vede k zdánlivé nevyhnutelnosti celovečerního filmu. Živá akce není nový nápad a spousta Haloových soupeřů přijímá stejnou myšlenku v propagaci herních titulů. Bethesda Softworks vytvořila pro Skyrim živý klip, zatímco Ubisoft nedávno upustil „Ghost Recon: Future Soldier“, aby vyvolal chuť herních fanoušků.

McCloskey rychle poukázal na to, že webová série není vyvinuta čistě pro připojení hry dříve, než zasáhne obchody, ale skutečně pobavit, a vzhledem k tomu, že se všemi věcmi spojené s franšízou Halo spojovalo, je jistě další udeřil.

(přes rozmanitost)

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech posledních od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *