CES: Stavební kabiny, stejně jako simulační pravda

Můj první den na zemi na CES začal s poněkud zábavným čekáním na taxi stánku McCarran Worldwide Airport. Opravdu se dostanu před sebe … Začalo to s překvapivě účinným odznakem-pickup Booth v zavazadlovém pojištění na letišti. Počkejte v řadě asi tři minuty, stejně jako show jim QR kód e-mailem z registrace Internetu, stejně jako jste připraveni přemístit na 1/4 míle-dlouhý, šestičlenný, šestičlenný, šestičlenná seskupení hluboká linka pro kabiny. Jo, pro tuto konferenci je tu spousta lidí.

Je to stávkující jen přesně to, jak významná je tato věc. Každý hotel na pruhu se plazí s účastníky CES. Četné z seminárních hal v hotelech je plná kabin, což znamená, že věc je rozložena přes významnou geografickou oblast. Zakoupili jsme třídenní jednokolejka, stejně jako zamířil do kongresového centra.

Budování kabin

Emotivní pohledy sluchátek

Slot-auto “mozek závodění” s tabulkou

[Sophi] ví [Ben Unsworth], který dal srdce stejně jako duch do letošního IEEEho stánku. Jeho společnost, Globacore, rozvíjí kabiny pro konference, stejně jako to vypadá, jako by to byla vynikající částka zábavy. On byl součástí malého týmu, který vyvinul tažný pruh kontrolovaný mysli založený na emotivním insightworkwave měřicí hardware dodaný přímo z první výrobní výroby. Tato vazba s obrazovkami obrazovky nad trase k zadání vedoucího desky. Tento týden budeme mít zájem o hacky, nicméně příběh za budováním těchto kabin může být ten nejlepší hack, který je třeba nalézt.

Oculus.

Oculus Gear VX využívá galaxii Poznámka 4 jako obrazovku

Sophi Kravitz vyzkoušet Oculus Gear VR

[Ben] nám řekl, že je to věc, kterou vidíte, je nový hardware s názvem Crescent Bay. Důrazně se zmínil o Holodeck, který je srovnání, které jsme nehodili lehce. Vypadá to, že je to hodně lidí, kteří se cítíte, protože linka vyzkoušet je, je zlý dlouhý. Stáhli jsme si jejich aplikaci, která vám umožní rutinovat demo, ale všechny návštěvy jsou již přijaty. V ideálním případě náš Twitter Simpe bude viděn jejich posádkou.

Mezitím jsme vyzkoušeli Oculus Gear VR. Využívá galaxii poznámku 4 jako obrazovku spolu s objektivy, jakož i řadu sledování pohybu, jakož i individuální kontroly. Demo byla hra jako Zelda, kde si prohlížíte scénu z režie. To využilo ručního ovladače k ​​příkazu in-herní znak s sledováním headsetu, který využíval, aby se rozhlédl po hřišti. Bylo to elegantní demo, nejsem raději nabízeno na dlouhých herních sezeních s hardwarem, ale možná jsem jen požadavek, aby se nejprve využil plnohodnotné.

Okno na ještě jednu dimenzi

Zprostředknuté v šesté hodině, stejně jako jsme provedli naši metodu na okcipital stánku, stejně jako oni byli vinutí. Byl jsem 3D naskenován několikrát dříve, než se však tyto systémy využívaly gramofony, stejně jako hloubkové kamery na motorizovaných stopách, aby fungovaly práci. To využívá doplněk hloubky pro iPad, který telefonují senzor struktury volání.

Je to stávkující přesně, jak rychle může souprava chytit model. Tento vysokorychlostní výkon je odstaven do jiných použití, jako je výroba online svět uvnitř iPadu, který jednotliví naviguje pomocí obrazovky, jako by to byl magický okno do jednoho dimenze. Jejich demo bylo něco podél linií herní portál, stejně jako nám věří, že ovládací prvek Wii u má nejlepší koncept zábavy, ale potřebuje výkon, který obcipital nabídne. Líbilo se mi tato zkušenost mnohem více než oculus demo, protože nejste vypnuty od originálního světa, jak budete dělat svou metodu s virtuálním.

Nastali jsme nějaké video hardwaru, stejně jako plán publikovat mnohem více o tom, jakmile dostaneme čas na úpravu záběry.

Najděte nás nebo nás dodržujte

Používáme naše hackaday trička, stejně jako to zastavilo [Josh] v jeho stopách. Je tady tady na firmě s jeho podnikatelem Evermind, nicméně jako jakýkoli typ velkého hackera, který přináší kolem jednoho z jeho nadšení pracovních míst v kapse. To, co je předvádí, jsou pár prototypů pro sniffer Canbus, stejně jako gadget rozhraní, který staví.

Budeme celý týden na CES. Můžete dodržovat náš vývoj s dodržováním účtů Twitter: @hackaday, @hackadayprize, @szczys, stejně jako @sophikravitz. Pokud jste tady v pořádku, můžete nám napsat, abychom zjistili, kde jsme. Stejně řečeno, že plánujeme 9:00 čtvrtek snídaně Snídaně na Sambalatte v Monte Carlo. Doufáme, že se zastavíte i Stát Ahoj. Nepamatujte si, že si nepamatujete svůj vlastní hardware!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *