Cestovní kytara hacknut s digitálním fx Setup

[Courcirc8] byl velkým fanouškem ALP AD-80, s cestovní kytarou je překvapivě kompetentním nástrojem navzdory jeho skládacího formy-faktor. Nicméně, palubní sluchátka zesilovače nechal něco, co by mělo být žádoucí, takže nastal čas dostat hacking.

Pro dosažení lepšího zvukového výstupu, [Courcirc8] rozhodl o koupi Irig HD 2 Guitar Interface, a nainstalovat ji uvnitř těla kompaktní kytary. Původní objemový hrnec na kytaru byl místo toho spojen do Irig obvodu a přepínač se připojil k tomu, aby kytaru umožnil výstup čisté tóny na zesilovač nebo digitální zvukový výstup Irig. Je to těsné uložení uvnitř, ale to všechno hnízdí tam spíše úhledně, když skončil.

Výsledkem je kompaktní kytaru, která má schopnou digitální FX plošinu zabudovanou na tělo; Jeden člověk musí udělat, je připojit smartphone, aby získal přístup k širokému výběru softwarových efektů. To dělá kytaru mnohem hodně více švýcarského armádního nože při hraní na silnici.

Viděli jsme ostatní před instalací kytarových účinků do samotného nástroje; Zůstane možná jeden z nejlepších způsobů, jak se hacker může vyjádřit s naprosto individuálním nástrojem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *