Amazon oznamuje ukončení tabletu HD 8 Reader’s Edition

Radostná nákupní sezóna je v plném proudu, stejně jako podnikání, které se chtějí před námi dostat, když hledáme nejlepší dárek pro rozhodující lidé v našem životě. Monolitický na internetovém obchodníkovi Amazon měl velmi hektický černý pátek i Cyber ​​pondělí, pomocí několika nejlepších nabídek, které jsme viděli na internetu. Zdá se, že tyto nabídky ještě neskončily, když firma nyní oznamuje novou edici čtenáře jeho stávajícího tabletu HD 8, která zahrnuje několik výhod pro ty, kteří si jej koupí.

Stejně jako mnoho tabletů Amazonu a oddaných ereaders je tento nejaktuálnější používání na tabletu HD 8 zaměřen na ty jednotlivce, kteří nemají nic víc než spotřebovávají písemný obsah. Použitý svazek končící HD 8 neobsahuje nový, přepracovaný tablet. Je to přesně stejný tablet, který Amazon poprvé představil v září. Obecná estetická i základní technická specifikace zařízení zůstává přesně stejná. Amazon však sestavil speciální svazek, který je oceněn za 250 USD, a také využívá jedinečné výhody pro ty, kteří rádi čtou.

První i především, obchodník na internetu používá zcela bezplatné roční členství v Neomezené službě Kindle, která využívá neomezený přístup k více než milionům elektronických knih, včetně bezpočtu audioknih. Tato zejména služba je obvykle cena za 10 USD měsíčně na základě členství v řadě a v důsledku toho okamžitě používá jednotlivce nákupu tohoto svazku okamžité úspory 120 $. Rovněž je zde kožená kryt s omezeným vydáním, která přichází jako součást balíčku HD 8 $ 250. Samotný obal je nádherná „hezká“ hnědá pomocí a také musí do tabletu přidat nejen konkrétní vrstvu zabezpečení, ale také mu poskytuje fantastickou mimo estetiku.

Pokud byste si tyto produkty koupili jednotlivě, pak byste se podívali na rozdělení s více než 350 $, takže tento omezený čas nabízí žádný mozek pro ty, kteří se snažili získat mezi tabletem HD 8 v této radostné sezóně, a to buď pro sebe, buď pro sebe pro sebe Nebo jako dárek pro oblíbeného. Nová vydání HD 8 Reader’s Edition je v současné době nabízena pro předobjednávku přímo s Amazon.com a začne tuto nadcházející středu včas zadávat tuto středu včas na vánoční dodávky.

Předobjednávka: Amazon ukončí edice čtenáře HD 8

Můžete nás dodržovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech aktuálních od společnosti Microsoft, Google, Apple i web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *