DIY 23MPH + elektrický skateboard

Jaká je nejlepší způsob, jak se dostat kolem NYC? Pokud jste se zeptali [PAPO2110], s největší pravděpodobností naznačuje, že budete vyvíjet vlastní vysokorychlostní, dlouhotrvající elektrický skateboard. Nemůžete plavat s jakýmkoliv typem sousedství Internetu Maker, aniž byste v těchto dnech nemůžete zakopnout přes mnoho pracovních míst e-vozidla. Téměř před 18 měsíci, ještě před prominentní posílenými deskami kickstarter, [PAPO2110] začal dohromady palubu. Jeho desky využívají bezkartáčový předběžný motor, RC auta a kamion ESC (kompletní s brzdami), stejně jako řetězový pohon, který ho napíše kolem centrálního parku v horní rychlosti 23mph.

Mnoho vynikajícího úspěchu tohoto projektu je však neúnavná revize s iterativním designem. Deck dostane jak hliník, stejně jako upgrade uhlíkových vláken. Meaty 8s Headway LifePo4 Nahradit menší 6S konfigurace. Dokonce i světla jsou přidána. Jako vývoj postupuje, deska tlačí 27mph: pouze s jedním motorem. Získejte helmu, stejně jako pilulky v nemocnici, stejně jako popruh do některých videí po přestávce.

Pokud jsou čtyři kola jedna stejně důležitá, stejně jako chcete ještě mnohem škodlivější rychlosti, zkontrolovat e-trike se vyvíjet před několika měsíci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *