4K Motion Picture RIP z Netflixu a Amazonu zveřejněné online ke stažení

Pokud existuje jedna věc, kterou jsme se v průběhu let naučili, je to, že hackeři vždy najdou způsob, jak získat to, co chtějí. Nemusí se to stát rychle, s měsíci, pokud ne roky, než dojde k určitému úniku, ale nakonec se to stane. To je důvod, proč současná zpráva, že Amazon i Netflix nechali rozbité filmové proudy 4K, nás nepřekvapilo.

Až donedávna byla myšlenka originálních 4K videí, která se objevila na torrentských webech, koláč na obloze, ale pozdě se objevilo mnohem více a mnohem více se objevilo mnohem více souborů, které byly jasně pořízeny z Amazonu nebo Netflixu. Přehlídky první strany jsou příkladem, a zatímco 1080p verze pořadů jsou již nějakou dobu k dispozici, 4K je něco jako bílá velryba. Nyní, s mnohem více a mnohem více filmovými obrázky a televizními pořady, které se objevují v rozlišení 4K na Torrents, je jasné, že se někde něco změnilo.

Až dosud byla ochrana kopírování používané těmito proudy, HDCP 2.2, považována za stejně bezpečné, jak se tyto věci dostanou. Není opravdu jasné, zda byla tato bezpečnost porušena, nebo zda obsah odchází z Amazon nebo Netflixových kanceláří jinými prostředky, ale jak se to děje, jen málo popírá, že tyto televizní pořady a filmové trhliny se nyní objevují ultra ultra -HD tvoří mnohem pravidelněji.

Samozřejmě jen proto, že rozlišení je vyšší, neznamená, že stahovatelé získají podstatně lepší kvalitu obrazu, a to i s velikostí souborů v důsledku těchto dalších řádků. Často chudé originální zdroje z Amazonu a Netflixu a špatného opětovného zatížení mohou vést k menší kvalitě obrazu, ale pokud tuto věc obíháte, jsme si jisti, že rozumíte marnosti, když si na takové věci stěžujete!

Zatímco počet lidí, kteří pravděpodobně využijí těchto 4K televizních pořadů nebo filmových Rips, je relativně nízký, pro Ultra-HD je stále časné dny. Dejte to několik let a kdo ví, kde budeme.

(Zdroj: TorrentFreak)

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech aktuálních od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *