Reverzní inženýrství Ultrazvukové vozidlo parkovací senzor vozidla

skončil je typickým zrakem, musí mít funkci moderních automobilů, řadu ultrazvukových senzorů vložených do zadního nárazníku. Jsou součástí parkovacího senzoru, pomůcka k Chauffeurs, pro kterého hloubka porozumění je něco loterie.

[Haris Andrianakis] nahradil systém snímače na HS v autě, stejně jako byl fascinován dostačující ten, kdo eliminoval reverzní inženýr, stejně jako sonda jeho fungování. Objevil překvapivě jednoduchou sadu komponent, procesor Atmel s výběrem logických čipů CMOS, stejně jako OP-amp. Piezoelektrické snímače dvojnásobně obou reproduktorů, stejně jako mikrofon, s analogovým spínačem CMOS střídavě mezi průchodem výbuchu ultrazvuků, jakož i pak dostat odpověď. K dispozici je hlídkový okruh, který je poslán tón procesorem, stejně jako spouštět reset v případě, že havárie procesoru i tón zastaví. Je smutné, že nemá ponechat do front-end front-end přijímače, ale můžeme vidět z fotografií, které zahrnuje LC filtr se sadou variabilních induktorů.

Pokud jste někdy byli fascinováni tímto systémy, tento přehled dělá pro fascinující čtení. Pokud byste chtěli mnohem více ultrazvukové radarové dobro, podívejte se na tento projekt zametání obrazovky, nebo tento ultrazvukový online dotykový displej.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *