TVOS 9.2 Download vydané pro Apple TV 4, tady je to, co je nové

Apple právě vytlačil novou aktualizaci firmwaru s TVOS 9.2 pro Apple TV 4 k dispozici ke stažení nyní. Aktualizace firmwaru je právě teď přístupná jak jako volně vzduch (OTA), tak i aktualizace pomocí softwaru Apple iTunes na Mac nebo PC.

Okamžité vydání TVOS 9.2 představuje druhou hlavní aktualizaci, která byla aplikována na Apple TV čtvrté generace od doby, kdy byla na trhu představena koncem minulého roku. Naštěstí, přinejmenším z pohledu spotřebitele, je TVOS 9.2 přichází s řadou nových funkcí, které majitelům Apple TV 4 dávají něco, do kterých se jim ponoří zuby, spíše než jednoduše být aktualizací firmwaru, která obsahuje povinné „opravy chyb“ a „Vylepšení výkonu“ “.

Jednou z prvních věcí, která se po aktualizaci na TVOS 9.2 okamžitě zřejmá, je existence složek aplikací, které napodobují funkčnost nalezenou v iOS na iPhone a iPadech. Tento nový zážitek ze složek umožňuje majitelům Apple TV seskupit aplikace dohromady, ale považují za vhodné, jako v současné době v iOS. To by mohlo být podle typu aplikace, jako jsou aplikace pro streamování videa nebo hry, nebo dokonce abecedně nebo podle barvy ikony. Je to všechno na osobní preferenci. Pokud jde o téma aplikací, TVOS 9.2 také představuje přepracovaný – ale iOS 9 jako – přepínač aplikací, který umožňuje uživatelům rychle pohybovat mezi aplikacemi v pozadí a popředí. Také je zabalena je aplikace Podcasts, která je již nějakou dobu k dispozici na iOS.

Některá z menších, ale stále pozoruhodných vylepšení zahrnují další podporu zařízení Bluetooth, která umožňuje uživatelům připojit klávesnice Bluetooth k Apple TV s cílem umožnit rychlejší a efektivnější textový vstup v celém systému. Apple také spojil řadu vylepšení Siri, která nyní vidí další jazykovou podporu a diktát přidané do textových polí v celé platformě TVOS. Nejedná se jen o inteligentnější Siri, ale schopnější, který by měl zlepšit účinnost uživatelů.

Konečně dochází k menšímu zlepšení z pohledu rámce, který by mohl ve skutečnosti otevřít zcela nový svět mapovacích zážitků v aplikacích Apple TV třetích stran. Vývojáři mají nyní přístup k MAPKIT v rámci TVOS SDK, aby vytvořili aplikace, které nabízejí nějaký druh funkčnosti založených na mapě.

Nejjednodušší způsob, jak získat přístup k této aktualizaci, je bezprostředně prostřednictvím mechanismu aktualizace softwaru Apple TV. Přejděte na systém> Údržba> Aktualizace softwaru> Aktualizovat software a začít stahovat a instalovat aktualizaci.

Podrobnější pokyny pro instalaci můžete sledovat náš průvodce zde: Jak nainstalovat aktualizaci TVOS OTA na Apple TV 4.

Alternativně můžete také chytit TVOS 9.2 přímo z níže uvedeného odkazu ke stažení.

Stáhnout: TVOS 9.2 pro Apple TV 4 (čtvrtá generace) [přímý odkaz]

Můžete také chtít vyzkoušet:

Stáhněte si finální verzi iOS 9.3 pro iPhone a iPad [přímé odkazy]

iOS 9.3 / 9.2.1 / 9.2 / 9.1 Aktualizace stavu útěku z vězení

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech nejnovějších od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *