IPad napadl do Triple Boot iOS 7, 6 a 5, otevírá Android na iPhone Dual Boot Možnost [video]

Zdá se, že nemůžeme jít déle než několik příspěvků, aniž bychom vyznávali naši lásku k útěkové scéně. Možná ne vždy pro některé z vylepšení, se kterými to přichází, koneckonců, někteří mohou být opravdu docela chudí, ale spíše za druhy věcí, které to umožňuje. Pro dveře, které se otevírají, obvykle daleko za myšlenku, že je možné pokosit zařízení iOS na palec od svého života.

Museli bychom říci, že konečný způsob, jak to „přilepit k muži“, pokud vlastníte iPhone nebo iPad, musí být vyhlídkou na spuštění Androidu Google. Jsme zde velcí fanoušci iOS, ale to neznamená, že nejsme také částeční pro místo Androidu, když to situace vyžaduje. Schopnost spustit na hardwaru, jako je ten, který nabízí Apple, je skutečně výhoda a vypadá to, že taková věc může být možné.

Spuštění Android na zařízení iOS samozřejmě není zcela nové, protože se to stalo dříve. Zařízení A4 Pre-Apple byla napadena, aby provozovala Android v pořádku, ale co když chcete použít něco trochu více … nedávné?

Hacker Winocm nedávno zveřejnil video prostřednictvím Twitteru, který mu ukazuje, že duální booting iPad 2 s iOS 5 a iOS 6, a poté později Triple Booting iOS 5, iOS 6 a iOS 7 na stejném iPadu. Zpočátku se zdá, že to nemusí pomoci při pátrání dostat Android na takové zařízení – iPad 2 používá procesor A5 – ale zdá se, že je toho trochu víc.

Když na Twitteru, stejně renomovaný hacker IH8SN0W odhalil, že způsobu, jakým se Winocm podařilo pracovat s jeho magií, může v budoucnu otevřít dveře do přístavu pro Android. Ukazuje se, že Winocm dosáhl svého výkonu „Bootstrapping to iboot z kernal (Userland)“ podle IH8SN0W, což dvojice souhlasí, že by nyní mohla znamenat, že nyní existuje naděje na to, že Android běží na zařízeních Apple A5. Což, jak víte, je trochu hezké.

Budeme muset dávat pozor na vývoj, ale neočekávali bychom, že Android teprve běží na iPad 2. Apple jen upustil stárnoucí tablet ze své sestavy, takže jsme opravdu nebyli tak daleko od toho, že Android byl schopen běžet na přepravním zařízení Apple. Teď by to nebylo v pohodě?

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech nejnovějších od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *