5 návrhů Gboard, které byste měli zpočátku zkontrolovat

, když byl Gboard poprvé představen, byl zaveden pouze pro zařízení Apple. Stejně jako přirozeně, milovníci Androidu byli zběsilí. Důvodem je, že Gboard byl mnohem víc než jen rutinní klávesnice. To nejlépe integrovalo procházení výkonnosti do aplikace klávesnice, která byla docela elegantní i úplně první svého druhu. Gboard dostal od všech obecné pozitivní komentáře. To způsobilo, že Google prochází ještě mnohem přístupnější. V historii chytrých telefonů bylo mnoho klávesnic. Abychom však uvedli, Gboard je měnič her, by nebyl přeháněním. Gboard byl pro Android již nějakou dobu nabízen. Přestože to mnoho lidí využívá, existuje velká možnost, že nevyužívají plně výhodu, že Gboard může nabídnout. Zde je seznam 5 návrhů Gboard, které byste měli zkontrolovat, aby byl pro vás ještě mnohem neuvěřitelnější.

Musí si přečíst: Gboard Google může nyní vyrovnat cokoli, co píšete

GIF Procházejte i emoji:

Emodži a GIFy vždy přidávají do konverzace chuť a také to učiní mnohem zajímavější. Prakticky všechny aplikace podporují emoji nyní a také podporující využití GIF. S Gboard můžete procházet emodži. Ne, ne typická metoda – můžete zadat text a procházet odpovídající emoji. Například slovo „rozzlobené“ poskytne všechny související emodži!

Emoji hledání

Výsledky emodži

GIF vyhledávání

Výsledky GIF

Pokud jde o GIF, pokud musíte poslat GIF, nemusíte ani nechat konverzaci a procházet se o GIF a také jít se stránkami a stránkami GIF. Žádný požadavek jít na konkrétní web hledat požadovaný GIF. Můžete jen procházet jakýkoli typ GIF, který chcete, nejlépe z Gboard a také klepnout na něj a odeslat jej. Stejně snadné. Měl byste to zkusit, využívám všechno čas. stejně jako to je moje mnoho preferovaných funkcí v Gboard.

Také viz: Přizpůsobte si psaní pomocí klávesnice Facemoji+GIFS

Řádek čísel a klíč emoji:

Když lidé zřídili Gboard (nebo jakýkoli typ klávesnice na to přijde), nepřetržitě ji velmi nepřizpůsobí. Prostě to nastavili a začali to nejlépe využívat. Ale s vhodnou personalizací (přizpůsobení není jen o tématech, ne!), Můžete získat mnohem více z klávesnice. V několika bitových krocích můžete rychle přidat řádek čísel a emoji nezbytný pro váš Gboard.

Nastavení

Jazyk a vstup

Virtuální klávesnice

Gboard

Preference

Řádek čísel a emoji klíč

Díky tomu je vstup do čísla snadné. Žádný požadavek jít na samostatnou obrazovku, kdykoli musíte zadat číslo. Nahoře bude přidán oddaný řádek čísel. Požadujete také nedlouhé stisknutím na nezbytné přejít na obrazovku Emoji. V Gboard můžete mít oddané nezbytné pro emodži, což vás pokaždé, když na něj klepnete, přivede vás na obrazovku Emoji.

Chcete -li tyto funkce umožnit, přejděte na Nastavení> Jazyky a vstup> Online klávesnice> Gboard> Předvolby. Ujistěte se, že je povolen „řádek čísel“ a „Zobrazit klíč emoji“.

Související příspěvek: Klávesnice Wrio slibuje rychlé a bezchybné psaní

Překlad jazyka:

Další z mých preferovaných funkcí! Jak říká nadpis, můžete přirovnat jakýkoli typ slova, který chcete k jakémukoli typu jazyka, který chcete (který je podporován Google Translate), aniž byste museli opustit klávesnici. Jazyk. Stačí jít na zasílání zpráv, začněte psát, vyrovnat jazyk, který chcete, a odešlete jej. Hotovo!

Klávesnice

Google rovná klíč

Přijměte to

Google Transalte v akci

Vyrovnat jakýkoli typ textu,

Klepněte na ikonu „G“ vlevo nahoře na klávesnici a poté klepněte na ikonu „Google Translate“.

Pokud je to poprvé, bude zobrazeno pole se zprávou určujícími, že materiál bude odeslán do Google Translate. Klepnutím na „Got It“ to autorizujte.

Vyberte jazyk, který chcete přeložit.

Zadejte text, který chcete přeložit. Vyrovnávaný text bude okamžitě zadán do pole Zprávy!

Teď to bylo bezproblémové, že?

Jednoruční režim:

Smartphony dnes skončí větší a větší. Někteří se to líbí, stejně jako jiní se to absolutně nelíbí. Problém s obrovským smartphonem obrazovky (a malé ruce) je, že při psaní textu je poněkud obtížné. Je povinné využívat obě ruce.

Gboard znamená to vyřešit. K dispozici je speciální režim s názvem Oneusmace Režim, kde klávesnice minimalizuje na obou stranách obrazovky podle výběru uživatele.

Klíč režimu s jednou rukou

Levá strana klávesnice

Pravoúhlá klávesnice

Povolit režim jednoruční,

Dlouhé stiskněte na čárku Essential a také vyberte tlačítko režimu One-Outs.

Klávesnice se sníží na jednu stranu obrazovky.

Pokud požadujete klávesnici na druhé straně, stačí klepnout na jednu šipku nezbytnou k přepnutí na druhou stranu.

Chcete-li maximalizovat klávesnici na rutinu, klepněte na šipku se čtyřmi hlavami.

Také hledatnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *