Anker’s Powerport Strip 3 s několika AC a USB prodejny je neuvěřitelnou nabídkou za pouhých 19 $

Flexibilní pruh PowerPort 3 Anker je v současné době nabízen pomocí Amazonu s mírným, i když velmi oceněným použitím diskontní sazby. Předávání dodávaného kódu diskontní sazby během procesu pokladny vám umožní vyzvednout tento vysoce hodnocené napájecí příslušenství za pouhých 19,99 $.

Funkcí tohoto produktu je nabídnout okamžitý růst energie pro každého jednotlivce, který jej využívá. Poté, co jej připojil a také konzumoval jednu zásuvku, poskytuje Powerport Strip 3 okamžitý přístup k 3 dalším střídavým prodejům a 3 USB výstupům s celkovou výkonem 18 W a s integrovaným celkem 6 nových vývodů pro Využijete se svými gadgety i spotřebiči. To vše lze provést z jediné zásuvky na zeď.

Prodejny AC docela hodně hovoří samy za sebe a byly vytvořeny a také rozmístěny, aby zajistily, že existuje dostatečná oblast pro přijímání různých typů a různých velikostí zástrček na všech různých druzích spotřebičů. Anker zvýšil mezery o 40%, aby se ujistil, že tomu tak je. Tyto tři vývody USB mají také powerIQ vyvinuté přímo, aby se zajistilo, že výstup je zcela stanoven pro gadget, který s nimi byl propojen. Toto je světově proslulá inovace nabíjení společnosti Anker a v minulosti velmi dobře sloužila několika produktům.

Stejně jako u mnoha produktů založených na energii v těchto dnech, Anker Powerport Strip 3 uvádí zabezpečení do popředí. Používá pokročilý přepětí a ochranu přetížení, integrovanou s krytím odolným proti požáru a také zabezpečovacím přepínačem, který je vytvořen tak, aby vás i vaše gadgety zcela bezpečně. Rovněž je kontrolován TUV a také certifikovaný.

Pokud jste ve svém domě nebo v kanceláři omezeni nedostatkem prodejen, stejně jako požadujete něco, co poskytuje přístup k zisku AC, stejně jako porty USB, může to být levná možnost, kterou jste hledali.

Přejděte na přímý odkaz níže a zkontrolujte úplné podrobnosti výrobce na Strific Ankwer PowerPort Strip 3. Tato informace musí vyplnit jakýkoli typ polotovarů a odpovědět jakýkoli typ pobytových obav, které máte. Mějte na paměti, že během procesu pokladny použijte kód diskontní sazby při nákupu a zablokujte maximální úspory nákladů a vyzvedněte si to za pouhých 19,99 $.

Koupit: Anker Powerport Strip 3 od Amazonu: 19,99 $ Využití kódu Ankerps9 | Původní cena: 23 $

Rovněž byste mohli rádi prohlédnout:

IPhone SE 2 2020 Protector obrazovky: Zde jsou to nejlepší, co můžete dnes získat [seznam]

Stahování: iOS 13.4.5 Beta 2 odkazy IPSW, aktualizace OTA spolu s iPados 13.4.5 Beta 2 vydána

Kodi 18.6 IPA APK ke stažení pro iOS 13 / iPados 13, Android vydán

Spusťte několik 2 čísel účtů WhatsApp na 1 iPhone ideálním způsobem, tady je jak

Stahování: iOS 13.4.1 Odkazy na IPSW, aktualizace OTA vydaná společně s iPados 13.4.1 Vydáno

Jailbreak iPhone 11 Pro Max s UNC0ver 4.0.0 na iOS 13.3 Nyní

Checkra1n pro Windows Alternative: Jak přesně využít RA1NUSB pro iOS 13.3 útěk z vězení

Útěk z vězení iOS 13.4.1 / iPados 13.4.1 Využití checkra1n, zde je přesně to, jak [průvodce]

Downgrade iOS 13.4.1 na iOS 13.3.1 pro kontrolu útěku z vězení, tady je jak

Apple si užijte EKG App Hack: Povolit mimo nás v nepodporované zemi na sérii 5 a 4 bez útěku z vězení

Můžete nás dodržovat na Twitteru nebo Instagramu a dokonce se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech aktuálních od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *