Hloubkový pohled na úkol: Výkonný nástroj pro vzdálené pracovní prostředí [Review]

Nyní, mnohem více než kdy jindy, je životně důležité, aby týmy všech velikostí mohly spolupracovat v odborné atmosféře ve vzdálenosti kapacita. Se současnou celosvětovou pandemií začíná mnohem více a mnohem více podniků, obrovských i malých, přijímání práce na dálku, což jasně zahrnuje své vlastní výzvy.

Jednou z těchto velkých obtíží je nástroje, stejně jako mnohem konkrétněji výběr ideálních nástrojů, které jsou stejně všestranné a flexibilní jako současné společnosti.

Na stole je spousta možností z pohledu nástrojů v závislosti na úkolu, který je po ruce, jakož i na „svědění“, který vyžaduje obchodní požadavek na „poškrábání“. Taskded je jedním z takových úvah, jehož cílem je být mocnou organizací i nástrojem pro partnerství pro podnikání obrovské i malé.

Co je úkol?

TaskAde je nástroj pro více platů, který „pomáhá týmům zůstat konkurenceschopným v této současné atmosféře snížením tření v plánování, rozhodování, takže se týmy mohou zaměřit na to.“ Ano, je to uděleno, zdá se to jako řádek, který byl spojen s interiérovým asistentem, stejně jako to je pravděpodobně, ale okamžitě se dotýká zásadního ohled na podnikání. Platforma Taskode je v podstatě sbírka aplikací, které kladou úkoly, poznámky, a také komunikaci na jedno místo, aby celý tým těžil s cílem rychleji pracovat i chytřejší, aby přinesl efektivitu.

Bez ohledu na velikost, přírodu nebo trh společnosti je spravedlivé naznačovat, že kolegové vyžadují spolupráci. Vyžadují sdílení informací. Požadují získat přístup k centralizovaným informacím, které nejsou upraveny konkrétním lidem nebo oddělením. stejně jako vyžadují rutinní i efektivní interakci. Stejně jako nabídky jako Slack a také týmy Microsoft si přeje být tímto řešením.

Funkce Taskode

V rámci svého plánu být „sjednoceným pracovním prostorem“ předmětem výkonnosti úkolů, které týmy mohou těžit z:

Podrobné a také flexibilní zobrazení: Týmy mohou přepínat mezi seznamy, deskami, akčními zobrazeními nebo dokonce Mindmaps of Information

Živá spolupráce: Výkonný přístup k schopnosti upravovat úlohy v reálném čase s chat a také video schopnosti, ať už je to místo

Funkce kalendáře: Okamžitý přístup k schopnosti sledovat úkoly v různých týmech i pracovních prostorech

Týmové plány: Plánujte, spravujte, stejně jako obrazové úlohy v jednom rozhraní

Kompatibilita a aplikace mezi platformami a aplikacemi

Obrovským problémem v oblasti podnikání o softwarové aplikaci je „Má praktické aplikace?“ Někteří lidé rádi pracují na Mac. Někteří zůstávají s věrným PC. Jiní rádi pracují přímo na webu. Bez ohledu na preference se poskytovatelé současných softwarových aplikačních služeb rádi dodávají aplikaci pro všechny případy využívání, stejně jako úkol se neliší.

TaskAde má bezplatné aplikace pro iOS i Android. Má stolní aplikace pro Mac (10.12 i později), Windows (Windows 8 i později) a Linux. Stejně jako má rozšíření prohlížeče pro Chrome i Firefox. stejně jako všichni jsou zdarma. Odtud si můžete stáhnout aplikace TaskAde.

Zkušenost s úkolem

Pro lidi nebo týmy, které se používají k práci s nástroji, jako je Slack, nebo mnohem mnohem více podnikových řešení, mohou být rozhraní úkolů i zkušenosti předběžným šokem. Bylo však jasně vytvořeno jako snadno použitelné pro velké množství „podniků“, může to vypadat jako krok, který se také odchyluje od toho, co se považuje za zkušenost ze staré školy. To by však skutečně nemělo snižovat platformu a software. Funguje to stejně jako dobré. extrémně dobře. Je to jen trochu využití; zvláště když se měníte mezi různými aplikacemi.

Design je velmi subjektivní, stejně jako každá platforma má „práva“ i „nesprávnosti“, pokud jde o UX, obecné uživatelské rozhraní obvykle jde o osobní preference a také není o něco, o čem by se měla diskutovat. Takže nebudeme.

Jednou z nejlepších věcí, které může každý jednotlivec o softwarové aplikaci uvést, je to, že „funguje prostě“. To je něco, co Apple používal k stavu a také využíval s velmi rutinně jako metoda oddělení od samové konkurence. “Prostě to fungovalo,” stejně jako Taskode funguje. Dělá to, co uvádí na cínu, stejně jako používá extrémně pozitivní zážitek napříč jeho plnou sadou funkcí, který by absolutně poskytoval účinnost a přizpůsobitelnost týmům, které touží po základní metodě pro spolupráci.

Platforma nemá pocit, že by to přilákalo jednotlivce od Slack HQ, ledaže by tyto podnikání volaly po výkonu správy práce a/nebo se snažily snížit náklady. Podnikání má tendenci nasazovat několik nástrojů interně spolu s Cnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *