Jak přizpůsobit gesta Gmail Swipe na Android

Není pochyb o tom, že Gmail je nejlepší e-mailová aplikace pro Android. A Google v poslední době prosazuje různé aktualizace, aby to ještě zlepšilo. Jednou z takových aktualizací je možnost přizpůsobit gesta přejetí Gmailu na Android.

V aplikaci Gmail byla vždy k dispozici přejetí gesta, ale nebylo toho moc, co byste s tím mohli udělat. Dříve by přejetí e -mailu v aplikaci mělo za následek jednu ze dvou věcí; Buď by byl e -mail smazán, nebo by byl archivován. S nedávnou aktualizací lze k gestům přejetím přiřadit následující akce:

Archiv

Vymazat

Označte jako čtení/nepřečtené

Přesunout do

Podřimovat

Žádný

Přizpůsobení gest švihnutí Gmailu

Nejprve nejprve věci, protože tato funkce je k dispozici s nedávnou aktualizací, ujistěte se, že spustíte nejnovější verzi aplikace.

Musí si přečíst: Jak automaticky reagovat na zprávy WhatsApp

Otevřete aplikaci Gmail na zařízení Android a klepněte na ikonu Hamburger v levém horním rohu. Dále přejděte na spodní část nabídky navigace a klepněte na nastavení. Na další obrazovce klepněte na Obecné nastavení. Na obrazovce obecného nastavení klepněte na Akce Swipe.

Na obrazovce Swipe Actions uvidíte, co nejlépe a ponechání přejetí. Pokud jste akce nezměnili dříve, všimnete si, že oba přejetí provádějí stejnou akci ve výchozím nastavení, tj. E -mail archivujte. Nyní klepněte na možnost Změny vedle akce a poté vyberte svou preferovanou akci, aby byla výchozí.

Další úžasnou věcí, která se mi hodně líbí, je to, že každá akce je barevně označena tak, aby se lišila od druhé. Takže, archivní přejetí je zelené, smazání je červené, značka, jak je čtení/nepřečteno modré, přemístění je také modré, snooze je oranžová a žádná nemá žádnou barvu. Jsou to malé věci, jako je tato, díky čemuž je aplikace mnohem uživatelsky přívětivější.

Co odloží e -mail?

Ze všech výše uvedených možností je možnost odložení e -mailu pro uživatele Gmailu nová. Snoozing v Gmailu znamená, že můžete dočasně zamítnout e -mail z vaší doručené pošty a nechat se vrátit později v určitý čas.

Související článek: Jak získat funkce Gmailu pro jiné e -mailové účty na Androidu

E -mail můžete odložit na později ve stejný den, zítra, později tento týden, tento víkend a příští týden. Čas a den je stanoven pro každou z těchto akcí. Pokud chcete odložit e -mail na konkrétní čas nebo den, budete muset vybrat poslední možnost a zadat datum a čas ručně.

Přizpůsobení gest přejetí je užitečnou možností a určitě zlepšila aplikaci Gmail.

Nenechte si ujít: Použijte Whatsapp jako profesionál s těmito 25 návrhy a triky WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *