HUAWEI Honor Note 8, P9 Lite, Honor Nova & Honor V8 Stock Tablepapers

DroidViews je jedním z nejoblíbenějších destinací pro stahování tapet ze zásob ze zařízení Android. Být tapetou miluju sám, stále hledám nové tapety a nikdy si nechybíme, abych je zde sdílel. Zařízení Android jsou vyráběna stovkami OEM, kteří vyrábějí tisíce modelů. I když není možné získat a sdílet tapety ze všech zařízení, stále se nám podaří sdílet tapety na zásoby od telefonů se středo-až vysokými telefony známými značkami.

Dnes máme oficiální tapety ze 4 špičkových telefonů Huawei, konkrétně Huawei Honor Note 8, P9 Lite, Honor Nova a Honor V8. Mohl jsem sdílet tapety ve 4 samostatných zprávách, ale nemohl jsem to udělat kvůli tomu, že budete mít čas.

Stáhněte si tapety Huawei Honor V8

Honor Huawei Honor V8 je vlajkovým smartphonem výrobce, který byl vydán zpět v květnu 2016. Tento 5,7-palcový obrovský obsahuje displej QHD (1440 x 2560 pixelů), duální 12 MP střelec vzadu a 8 MP přední kameru, Hilicon Kirin 955 Octa-core procesor, 4 GB RAM, 32 GB interní úložiště a 3500 mAh baterie.

Telefon je dodáván s 6 tapetami s rozlišením 2880 x 2560 px a 1 portrétní tapetou s rozlišením 1440 x 2560 pixelů. Na výše uvedeném obrázku byly představeny tapety akcií Huawei Honor V8 a odkazy ke stažení najdete těsně níže.

Huawei-honor-v8-stock-wallpapers.zip | Zrcadlo

Stáhněte si tapety Huawei P9 Lite Stock

Naše další sada tapet na zásoby pochází z Huawei P9 Lite. Je to menší varianta Honor P9 a zahrnuje 2 nové tapety. Zbytek tapet je stejný jako běžný P9 a můžete si je stáhnout zde. Tapety P9 Lite Stock v plné kvalitě HD.

Huawei-p9-lite-stock-wallpapers.zip | Zrcadlo

Stáhněte si tapety Huawei Honor Nova Stock

Honor Nova je jedním z prvních chytrých telefonů Huawei, který obdržel aktualizaci EMUI 5.0 založené na Androidu Nougat. Huawei Nova přichází se 7 tapetami v rozlišení 2160 x 1920 pixelů.

Huawei-honor-nova-stock-wallpapers.zip | Zrcadlo 1

Stáhnout Huawei Honor Note 8 Tapety Stock

V neposlední řadě je náš další balíček tapet ze zásob z Honorské poznámky Huawei.

Huawei-honor-note-8-stock tapety.zip | Zrcadlo 1

Pokud si chcete stáhnout mnohem více tapet, zde je několik doporučených stahování pro vás:

Huawei Honor 8 Tapety na zásoby

Huawei Honor 5x Tapety

Oppo R9 a R9 plus tapety

Tapety Samsung Galaxy A5 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *