Apple vydává OS X Mavericks Designer Preview 6

, protože zaměření zájmu hlavního proudu zůstalo téměř přímo na vývoji Betas iOS 7 Apple, je poměrně jednoduché si pamatovat na OS X Mavericks 10.9, což je v současné době v současné době v současné době připraven na hlavní čas. Zatímco jméno mohlo zvýšit jeden nebo dva obočí po sérii obrovských kočičích vydání, úpravy provedené v operačním systému Mac jsou extrémně mnoho obchodů jako obvykle, stejně jako šestý návrhářský náhled nenabízí nic radikálně odlišného od toho předchozí nabídka.

OS X Mavericks Designer Preview 5 přinesl poněkud několik pozoruhodných doplňků s vydáním desktopové verze IBooků spolu s zcela novou beta verzí prominentní aplikace Iphoto. Od té doby, co právě dorazil nejnovější náhled Dev, musí být ještě vystaven přesně to, co Apple vložil do nového vydání, ale když dostaneme úpravu, abychom jej správně vyzkoušeli, určitě se nahlásíme zpět, pokud narazíme na něco významný.

Proces uvolňování přírůstkových aktualizací na OS X ročně pro nominální poplatek se prokázal jako hitem téměř se všemi uživateli Mac, stejně jako někteří se při tzv. IOS-ification-zejména u Mountain Lion-amalgamatizace prokázal-amalgamation-amalgamation Ze dvou silných ekosystémů společnosti byly vždy něčím formalitou.

V loňském roce jsme viděli, že mnoho osvědčených mobilních implementací vytváří svou metodu OS X s Mountain Lion, jakož i kromě připomenutí, herního centra i oznámení, rozhodnutí přivést iMessage na plochu prokázalo Zničný zásah u ověřených spotřebitelů Apple. Tentokrát kolem, Apple přidá kromě nové aplikace Mapy další úhledné funkce, včetně vyhledávače s dvojitou obrazovkou, podpora dvojité obrazovky.

Když jsme naposledy viděli, že Apple představil mapy s iOS 6, a také s rozhodnutím společnosti Cupertino, aby vypustila spolehlivou nabídku společnosti Google o tom, co stále zůstává nerafinovaným produktem, které vyvolalo pobouření, které přišlo k hlavě, když byl generální ředitel Tim Cook vyžadován v omluvě. Tentokrát je však podnik mnohem lépe připraven a také s tím, že iOS 7 poskytuje odpovídající rozptýlení od dění Mavericks, v ideálním případě Apple tiše kalibruje aplikaci map, která stojí za použití pro OS X 10.9.

Ti, kteří jsou ponořeni do Apple’s Designers Program, si mohou vyzvednout nejnovější náhled prostřednictvím nástroje pro aktualizaci softwarové aplikace nalezené v obchodě Mac App Store. Ach, stejně jako pokud se stanete aktualizací a narazíte na něco nového nebo pozoruhodného, nezapomeňte nám v komentářích snížit řádek!

Můžete nás dodržovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech nejnovějších od společnosti Microsoft, Google, Apple i web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *