Optimalizátor času baterie: Fakt baterií pro líné národy

: Líbí se mi své gadgety, stejně jako nikdy nejsem spokojen s jejich zálohou baterie. S výjimkou Moto G 3 je to pozoruhodný telefon.

Téměř každý trpí problémem zálohování nízké baterie. Neexistuje mnoho chytrých telefonů, které by to dokázaly po celý den za jediný poplatek. To je důvod, proč mnoho jednotlivců nastavilo optimalizátor baterie ve svých telefonech. Použití baterie telefonu závisí na mých prvcích, jako je jeho obrazovka, aktivní funkce, napájení baterie atd.

Jak funguje baterie Android

Baterie, které se používají v současných chytrých telefonech, se nazývají lithium-iontové baterie a také jsou mnohem chytřejší než starší baterie, tj. Nimd, stejně jako NIMH. Tyto baterie trvaly déle, když je necháte úplně vypustit, než se nabíjí zpět na 100 procent. Současné baterie se s takovým problémem nezabývají, protože nemají „buněčnou paměť“, jako je NiCad a nimh baterie. Protože současné baterie nemají „paměť“, nemusíte je na začátku zcela poplatky ani vypouštět, stejně jako částečné nabíjení je v pořádku po celý život.

Jak fungují optimalizátory baterií

Typickým návrhem, který vždy objevíte při hledání návrhů na úsporu baterií, je udržet všechny funkce jako Bluetooth i Wi-Fi vypnuté.

Optimalizátory baterií pro Android fungují na přesně stejné logice. Základním konceptem za takovými aplikacemi je zabít nebo vynutit zastavení aplikací, které běží na pozadí, jakož i konzumující zdroje, jako je RAM, jakož i baterie, a také vypnout funkce jako Bluetooth, Wi-Fi, Auto-Sync, atd.

Nyní nebudete vyžadovat optimalizátor baterie, pokud můžete dělat všechny výše uvedené věci sami na každodenním (nebo hodinovém) základě, tj. Přejděte na možnost Nastavení telefonu, pak přejděte do aplikací a poté zavřete všechny aplikace jeden jeden jeden. Ale protože jsme líní (alespoň já) a nelíbí se vám dělat přesně stejný úkol znovu i opět denně (nebo každou hodinu v tomto případě), rozhodli jsme se využít optimalizátory baterií, které provádějí Všechny tyto aktivity pro nás na jednom klepnutí. Jednou z takových aplikací je optimalizátor času baterie.

Optimalizátor času baterie má asi 10 000+ stahování v době skládání se skóre 4,6 z 5. Takže jsem to musel zkontrolovat.

Optimalizátor času baterie

Jednotlivé rozhraní je poněkud jednoduché. Existuje pouze jedna obrazovka. Ukazuje očekávaný čas pobytu a tlačítko pro zahájení procesu úspory baterie. Tady nejsou žádné ozdůbky – stačí klepnout na obrovský kruh na obrazovce a začne analyzovat to, co vypouští baterii, a také zahájit proces, aby se mnoho funkcí uzavřelo a uložilo baterii. Obecně uzavře aplikace běžící na pozadí, sníží jas obrazovky, zkrátí dobu zámku obrazovky, vypíná synchronizaci vozidla, vypne Wi-Fi a vypne Bluetooth. Toto jsou viníci, kteří berou mnoho baterií a optimalizátor času baterie snižuje jejich výkon, aby se zvýšila výdrž baterie. Pokud chcete, můžete se ručně vypořádat s prací jasu, zámku obrazovky, Bluetooth, Wi-Fi a synchronizací v samotné aplikaci. To však není důvod, proč využíváme optimalizátory baterií, že? Chceme, aby se to všechno vyskytlo jen na kohoutku, stejně jako optimalizátor času baterie, to dělá dokonale.

Už jste to využili? Líbilo se ti to? Využíváte pro tento účel nějaký typ jiné aplikace? Využíváte vůbec optimalizátor baterie? Sdílejte s námi své myšlenky v sekci komentářů níže!

[GooglePlay url = ””/]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *