Přepněte mezi HTC One Sense a také Google Play Edition ROMS za běhu s Modaco.Switch [video]

Jeden chytrý telefon HTC nyní spustil něco, co se rozruchlo dvakrát. Poprvé bylo od té doby, co byl vydán v původním roušku, stejně jako hlavně proto, že se jedná o ohromující telefon Android a jeden z obrovských uchazečů o nejlepší telefon Android na trhu. Podruhé bylo od té doby, co HTC představila jako sluchátko Google Play, bez vlastního softwaru HTC.

To je všechno dobře stejně dobře, stejně jako se nám líbí gadget Android, stejně jako kdokoli jiný, ale problém přichází, když se nacházíte, abyste byli fanouškem softwarové aplikace HTC, se kterou ten původně odeslal, ale stále chce, ale stále chce Poskytněte tuto akci Android Android Whirl. Vždy můžete nastavit potřebnou ROM, pak se však uvíznete, pokud to nebudete blikat zpět do původní softwarové aplikace HTC později. Všechny proveditelné, ale bolest. Kdybychom jen mohli nasekat i modifikaci mezi dvěma různými ROM a nemusíme se obávat ztráty dat nebo migraci mezi nimi.

Slavný Android Dev Modaco věřil přesně stejné, a proto Paul pracoval na něčem, co telefonuje Modaco.Switch.

To, co dělá Modaco.Switch, je umožnit jednotlivcům vybrat, kterou verzi Androidu chtějí využít v jakémkoli typu poskytnutého okamžiku, aniž by to bylo možné blikat i přehrát, jak se pohybují. To jsou brilantní zprávy, stejně jako to je více než TimesAver. Dříve by jednotlivci riskovali ztrátu dat, nebo by se museli pokaždé obnovovat. To, co dělá Modaco.Switch, je umožnit lidem využívat přesně stejná data v obou verzích Androidu, což znamená, že existuje menší možnost ztratit cokoli. To je dvakrát brilantní!

Edice HTC One Google Play není jediným telefonem, který získal druhé vydání se zážitkem společnosti Android Google. Galaxy S4 společnosti Samsung je také nabízena prostřednictvím obchodu Google Play bez jeho obvyklého Cruft. To, zda bude podobná nabídka nabízena, aby toto sluchátko zůstalo vidět, stejně jako ani verze HTC Modaco.Switch ještě není nabízena, protože Paul stále funguje metoda s jeho testováním. Zkontrolujte demo, které jsme vložili níže, abyste získali koncept odstranění přesně toho, jak celá věc funguje, stejně jako musíme říci, že je to čistý génius!

Až bude vydáno, nemáme pochybnosti, že to bude prominentní!

Pokud jste ochotni poskytnout akcie Android ROM výstřel na zařízení, nezapomeňte si prohlédnout náš tutoriál o tom, jak přesně nastavit Stock Android Google Edition na HTC One.

Můžete nás dodržovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech nejnovějších od společnosti Microsoft, Google, Apple i web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *