Amazon’s Kindle fire On Track To Outsell iPad, report says

According to leaked pre-order figures, Amazon’s Kindle fire tablet offering – focused primarily on video and streaming media, is set to revolutionize the way we view video – with first Prodej měsíce nastavil na svržení prodeje zakládajícího otce na trhu – iPad Apple.

Úniky, pocházející z ověřeného amazonského píšťalky, naznačují, že tablet na bázi Androidu se vyrábí na 2 000 jednotek za hodinu, což odpovídá 50 000 za den. Jedna čtvrtina z milionu úzkostných spotřebitelů se vrhla do Amazonu a předobjednali zařízení za pouhých 5 dní, což, pokud jste udělali matematiku, znamená, že Amazon je na trati, aby uspokojil současnou poptávku spotřebitelů.

Pokud poptávka pokračuje v současné míře, bude do data zahájení, které klesne 15. listopadu, přibližně 2,5 milionu předobjednání o požáru Kindle. Taková čísla, pokud by byla dosažena, by zařízení umístila na stejné úrovni jako největší prodejní tablet prvního měsíce všech dob – iPad 2.

IPAD 2, který byl spuštěn v březnu, se podařilo přesunout 2,5 milionu jednotek – 150% nárůst oproti jeho předchůdci, který zvládl něco přes milion v tom, co je považováno za založení trhu s tablety. Oheň Kindle je připraven zatmění milionu značky, což je mimořádně působivý výkon vzhledem k dominanci Apple.

O tomto produktu je skutečný bzučení a z dobrého důvodu. Ačkoli pruhy tabletů Cupertino nejsou zpochybněny, lze tvrdit, že Apple udělal jen velmi málo pro tlačení digitálního videa a streamování. Dan Rayburn, hlavní analytik ve Frost a Sullivan a online video veterán z 15 let, má tendenci souhlasit a počítá s tím, že Kindle Fire „bude prodávat jako blázen“. Šel však dále než jen prodejní rozhovor, což naznačuje, že Kindle Fire dělá pro průmysl digitálního videa, co Apple iPod udělal pro průmysl digitální hudby.

Příjezd Kindle Fire nemohl být lépe načasován, co s soupeřem Netflixem dává nesmírnou lekci v tom, jak rychle ztratit zákazníky a popularitu, když se ponoří do trhu s videem. Qwikster měl vzít Netflix z DVD pronájmu k online filmovým pronájmu efektivním způsobem. Místo toho se ukázalo, že je PR katastrofou, dále splněná skutečností, že název @Qwikster Twitter již vzal ne-takórní teenager. Netflix krvácí peníze a členství od červencového oznámení Qwiksteru, přičemž akcie klesly o 225 USD na pouhých 75 USD, které ztratily ohromujících 800 000 členů.

Než se všichni uneseme, je důležité si uvědomit, že předobjednávky se vždy nepřekládají na prodej a Amazon ještě nic neprodával. Omeny jsou však dobré a Apple se bude dívat přes rameno s více než jen prchavým zájmem.

(Zdroje kult Android, streamingMedia)

Můžete nás sledovat na Twitteru nebo se připojit k naší Facebookové fanpage, abyste se informovali o všech nejnovějších od společnosti Microsoft, Google a Apple.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *