Užívání kůry z reverb s dřevěnými zbytky

za posledních několik let, četné ukončily využití online setkání ve svých domovech. Oblasti, jako jsou stoly kuchyňské oblasti, gauč, náhradní ložnice, stejně jako houpací sítě v trávníku, všechny skončily, že jsou “kanceláře”. Jak si dokážete představit, mnoho z těchto oblastí nejsou dobře pochopeny pro jejich akustické vlastnosti. [Zac] vybudoval hluk difuzní umělecký kousek ze šrotu dřeva, aby pomohl svému úřadu hluk mnohem lepší při nahrávání.

Reverb je spuštěn hlukem odrazí tvrdé, ploché povrchy jako sádrokarton. Tyto odrazy jsou vybrány mikrofonem, stejně jako vést k viditelnému poklesu vnímané kvality hluku. Tam jsou typicky dvě metody zabít reverb v prostoru: difúze, stejně jako absorpce. Difúze je způsob, ke kterému bude [Zac] jít, s tisíci tváří v různých úhlech, jakož i místech, rozkládá těžké odrazy do milionů malých odrazů. Absorpce je typicky prováděna s pěnou, stejně jako jinými normálně měkkými látkami.

[Zac] Došlo k velkému zásobníku offortů, jakož i další materiál z minulých projektů různých druhů dřeva, což usnadňuje vizuálně fascinující kus. Využil stolní pila, aby je roztrhla na konzistentní šířku, stejně jako bubenový brusek je snížil na přesně stejnou hloubku. Dále byly dlouhé tyčinky řezány s pokosovým pila do 5 různých délek, opouštět ho tisíci kousky dřeva. Obtížná část začala, když musel lepit řadu tisíc kusů k překližkové desce podložky s lepidlem. Broušení, doplnění poly, stejně jako francouzský střelec vyrobený tři kusy připravené zavěsit na zeď.

Celkově je náraz ohromující. Zatímco bychom chtěli mnohem obtížnější údaje o zlepšení, rozhodně to dělá hluk mnohem lepší anekdotálně. Pokud přemýšlíte o mnohem více dřevařství, podívejte se do výroby inlay bez CNC. Video po přestávce.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *