Jelly Bean je nejbezpečnější verzí Androidu, stále za iOS v bezpečnostních a bezpečnostních sázkách

, ačkoli Android určitě trumfuje Apple iOS, když se týká dosahu, všestrannost, stejně jako počet dostupných gadgetů, jedna oblast, v níž Google mobilní provoz Systém vždy bojoval, je bezpečnost. Malware na platformě se v posledním roce neustále zvyšuje a také s bezpečností a zabezpečením jedním z primárních otázek spotřebitelů je důležité, aby webový podnik udělal jeho úroveň nejlepší bojovat proti problému.

Samozřejmě, když provozujete platformu s otevřeným zdrojovým kódem oproti uzavřenému zdrojovému, vždy bojujete s něčím prohrávajícím bitvou, abyste ji udrželi v bezpečí. Zatímco důvěryhodnost iOS jako bezrizikového ekosystému zůstává vše, ale ale neposkvrněné, zprávy o škodlivých ohniskách na Androidu byly vytrvalé, a přestože mnozí mohou zůstat bez rizika stahováním aplikací výhradně z důvěryhodných zdrojů, naprostý počet situací je Rozhodně příčina alarmu.

Díky částečně tabletu Nexus 7 je Android Jelly Bean 4.1 prakticky dlouhodobým příslušenstvím v technickém ples, protože jeho prohlášení na Google I/O, stejně jako nový firmware se rozhodně jeví jako velmi úhlednější stejně jako Mnohem pokročilejší než zmrzlinový sendvič 4.0. Kromě vyhledávání Google Voice existuje řada nových dobrot a také ti, kteří to vyzkoušeli na řadě gadgetů, to hlavně hlásilo jako vítané zlepšení.

I když je s největší pravděpodobností trochu brzy značky Jelly Bean jako nejlepší verzi Android dosud, zdá se, že je to nejbezpečnější, jak hlásí Arstechnica. Je to extrémně první verze, která zahrnuje ochranu randomizace pro návrh adresní oblasti (ASLR), a také když tento systém -který zahrnuje randomizaci různých datových struktur v make -upu Androidu -je ženatý s prevencí provádění dat, pomáhá chránit své jednotlivce před potenciálními hackery. Uvedený systém byl zaveden s ICS, ačkoli proto, že nechytil randomizovat žádný typ umístění, nebyl zvlášť efektivní.

Kombinovaný dopad ASLR i DEP, podle Charlie Miller, specialista na primární výzkumné studium pro firmu bezpečnosti a bezpečnosti Accuvant, spočívá v tom, že útočníci budou mít mnohem náročnější úkol, který vytváří vykořisťování. Poté, co řekl, že iOS má tuto novou funkci Jelly Bean zcela v místě za posledních 16 měsíců, stejně jako s inovacemi podpisu kódu, je stále výrazně bezpečnější než jeho protějšek vyrobený Google.

Přesto, když Android udělal řadu veřejných bičování, pokud jde o jeho bezpečnost, alespoň to je krok nejlepším směrem.

Můžete nás dodržovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech posledních od společnosti Microsoft, Google, Apple i web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *