Bezdrátové nabíjení s dlouhým dosahem zní jako zámek pro iPhone 8

, máme další zprávu, která navrhuje, že nadcházející iPhone 8 Apple bude mít novou technologii bezdrátového nabíjení, která umožní smartphonu nabíjet bez přijetí do fyzického kontaktu s jakýmkoli zdrojem energie.

Stávající bezdrátové nabíjecí systémy, používané En-Masse výrobci smartphonů Android, vyžadují nabíjecí desku, na které je zařízení umístěno. Nabíjení dochází pomocí indukce, ale nevyhnutelným omezením je to, že telefon nelze během nabíjení použít, protože jej nelze vyzvednout. Nová skutečně beztratná (nebo dlouhodobá) technologie, o které se uvádí, že je součástí iPhone 8, nemá taková omezení, což umožňuje nabíjení zařízení pouze tím, že je do 20 stop od nabíjecí zásuvky.

Apple se již dříve říká, že chce do iPhone přinést bezdrátové nabíjení, když to dokáže tak, jak to ostatní výrobci nemohou, a skutečné bezdrátové nabíjení, jako je již prokázáno Energousem, by toto konkrétní pole zaškrtlo. Společnost Energous zpozdila vydání svého vlastního systému Wattup údajně kvůli „klíčovému vypočítanému partnerství“, o kterém se říká, že zahrnuje Apple.

Dnešní zpráva z Commercial Times, která byla získána na webových stránkách Hit-and-Miss Digitimes, však zmiňuje tchajwanskou lite-on polovodičovou společnost, aby byla společností Apple navázána na dodání určitých částí pro takový systém, který se má začlenit do nadcházejícího iPhone 8 Telefon se již říkal, že je oblečen všeobecným podvozkem, který zaškrtne všechny ideální políčka pro fungující skutečně beztravovanou funkci nabíjení.

Zpráva také specifikuje, jak se ceny akcií po tomto vývoji shromáždily:

Lite-On Semi údajně získala polovinu objednávek pro usměrňovače mostu GPP, které budou použity v bezdrátové nabíječce pro nadcházející telefony iPhone, zpráva citovala průmyslové zdroje jako přísloví.

Cena akcií Lite-On Semi na TSE se shromáždila podle jeho denního limitu 10%.

Bezdrátové nabíjení je v dnešní době jednou z nejžádanějších funkcí jakéhokoli nového smartphonu a nedostatek takové funkce iPhone je něco, co muselo být pravděpodobně vyřešeno před několika vydáními. Pokud může být Apple prvním, kdo prodává s chytrým telefonem, který se však již nemusí dotknout nic v nákupu, ale odpustíme všechny nemoci.

(Zdroj: Digitimes)

Možná byste se také chtěli podívat:

Stahování: Pokemon Go 1.23.1 / 0,53.1 pro iOS a Android se nyní rozbalí

Pokemon Go ++ 1.23.1 / 0,53.1 Hack vydán, stáhněte si jej odtud

Analytik: iPhone 8 bude obsahovat 5,8palcový displej OLED s vestavěným senzorem dotykového ID

Jak povolit wifi volání na iPhone

Útěk z vězení iOS 10 / 10.1.1 na iPhone 7, plus, 6s, iPad Pro pomocí Yalu [aktualizováno]

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech aktuálních od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *