Upozornění Deal: EasyAcc 20000Mah Power Bank s USB-C in/Out za pouhých 20 $

Amazon prodává Super Great EasyAcc 20 000 mAh USB-C přenosná nabíječka za pouhých 20 $ právě teď. Vše, co musíte udělat, je mít na paměti, že se dostanete do kódu diskontní sazby.

Tato nabídka je skvělá na konci 8. listopadu, takže stále máte spoustu času na to, abyste ji využili. stejně jako bychom navrhli, abyste to udělali přesně.

Jsme významní fanoušci této nabíječky, když jsme ji využili, aby se dostali na výlet do Lego Land se dvěma malými dětmi. USB-C vydává 18W výkonu, což je vynikající pro nabíjení přepínače Nintendo a iPad Pro stroje během automobilů a cest nákladních vozidel, stejně jako tam je dokonce baterka, když jdete lovit ponožky pod postelí!

Díky baterii 20 000 mAh budete moci vyplatit iPhone přibližně 1,5krát a dokonce i iPad Air 2 veškerou metodu na plnou z bytu. Stejně jako u tří portů USB-A a také port USB-C, nebudete mít žádné problémy, které udržují všechny rámci rodinných pomůcky účtovaných v případě potřeby.

Dokonce se domníváme, že je to jeden z mnohem lépe vypadajících přenosných energetických nabíječek, což pro většinu nemusí být problém. Pokud však chcete něco, co nechcete zahodit pokaždé, když to uvidíte, právě tady to je. Kdo uvádí, že praktická inovace musí být ošklivá?

Při prohlédnutí, lidi, mějte na paměti, abyste se dostali do tohoto kódu diskontní sazby, lidi. a také zkontrolovat, že byl použit před dokončením procesu.

Nákup: EasyAcc 20000Mah USB C Přenosná nabíječka od Amazonu: 20 $ s kódem Fup6B6I8 | Původní cena: 42 $

Rovněž byste mohli rádi prohlédnout:

Checkra1n iOS 13.1.2 Útěk z vězení na základě CheckM8 Exploit „Oznámen“

Útěk z vězení iOS 13.1.2 Na iPhone X, SE Demoed s využitím checkm8 exploit

Stahování: iOS 13.2 Beta 2 odkazy IPSW, aktualizace OTA spolu s iPados 13.2 Beta 2

Stahování: iOS 13.1.2 / iPados 13.1.2 odkazy na IPSW, aktualizace OTA vydaná pro iPhone i iPad

Downgrade iOS 13.1.2 / iPados 13.1.2 na iOS 13.1.1 / 13.1 / 13.0 / 12.1.4, tady je, jak

Nejlepší situace iPhone 11, 11 Pro Max s štíhlými, peněženkami, ultra tenkým designem? Právě zde jsou naše nejlepší tipy [seznam]

IPhone 11/11 Pro Max Protector s temperovaným sklem: právě zde jsou ty nejlepší

Nainstalujte web Whatsapp na iPad díky iOS 13 a iPados 13.1

Útěk z vězení iOS 13/13.1 Aktualizace podmínky [nepřetržitě aktualizováno nejnovějšími informacemi]

Aktualizace útěku z vězení iOS 13.1: Opravy bezpečnostních materiálů a záplaty podrobně popsané společností Apple

Můžete nás dodržovat na Twitteru nebo Instagramu a dokonce i na naší stránce Facebook se informovat o všech nejnovějších od Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *