Analytist říká, že výroba iPhone se zatím výrazně nezlepší, tady je důvod, proč

s partnery Apple Supp Chain, kteří se stále snaží dostat zpět na rychlost po počátečním vypuknutí koronaviru, analytik Ming-Chi Kuo říká, že bychom pravděpodobně neměli Očekávejte, že se výroba iPhone ještě výrazně zvýší.

To přichází poté, co Kuo sdílí výzkumnou poznámku, že MacRumors byl schopen sdílet. Přestože počáteční zpráva nebyla přímo citována, zpráva MacRumors uvádí, že „výroba se až do druhého čtvrtletí roku 2020 výrazně nezlepší“.

Jsme však již ve druhé čtvrtině roku 2020, takže není zcela jasné, jak Kuo očekává, že se věci zde dostanou. Společnost, která vyrábí objektivy videokamery iPhone, Genius Electronics Optical, je diskutována zejména s jejím výstupem, který ostře padl pozdě.

Kuo věří, že inventář částí, které společnost produkuje, již začíná běžet nízko, přičemž asi měsíc zbývá, než budou vyčerpány. Očekává se, že se tato situace zlepší až do „května nejdříve“.

Apple a jeho poskytovatelé se i nadále snaží vyrovnat se s uzavřením továrny po celé Číně po vypuknutí koronaviru. LG Innotek je další společnost, která nabízí díly pro fotoaparáty iPhone, ale o víkendu uzavřela jihokorejskou továrnu poté, co pracovník sestoupil s koronavirem. Neočekává se, že se znovu otevírá až do zítřka nejdříve.

Apple samozřejmě není jedinou společností, která pociťuje dopad koronaviru. Generální ředitel Tim Cook však nedávno uvedl, že věří, že současné problémy s dodavatelským řetězcem jsou spíše krátkodobým problémem, než ten, který bude pokračovat. Apple, jeho dodavatelé a všichni mezi nimi budou určitě doufat, že je na tom vhodný.

Můžete také chtít vyzkoušet:

Spusťte více čísel 2 whatsapp účtů na 1 iPhone nejlepším způsobem, tady je jak

Stáhnout: iOS 13.4 Beta 3 odkazy na IPSW, aktualizace OTA

Jailbreak iPhone 11 Pro Max s UNC0ver 4.0.0 na iOS 13.3 Nyní

Checkra1n pro Windows Alternative: Jak používat RA1NUSB pro iOS 13.3 útěk z vězení

Útěk z vězení iOS 13.3.1 pomocí checkra1n, tady je, jak [průvodce]

Stahování: iOS 13.3.1 Konečné odkazy na IPSW, aktualizace OTA a iPados 13.3.1 vydané pro kompatibilní zařízení

Downgrade iOS 13.3.1 na iOS 13.3 pro checkra1n útěk z vězení, tady je jak

Útěk z vězení iOS 13.3 pomocí checkra1n, tady je, jak [průvodce]

Apple View EKG App Hack: Povolit mimo nás v nepodporované zemi na sérii 5 a 4 bez útěku z vězení

Můžete nás sledovat na Twitteru nebo Instagramu a dokonce i na naší stránce na Facebooku, abyste se informovali o všech posledních od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *