Nejlepší vlastní ROMs pro HTC One M8

, který byl po dlouhou dobu fanouškem Samsung, to bylo asi před jedním a půl rokem, kdy jsem přešel na telefon Android z HTC a od té doby jsem srdečně věřím, že HTC dělá to nejlepší Smartphony z hlediska kvality sestavení, ohromující design a dobrý zážitek z uživatelského rozhraní. Měl jsem to štěstí, že jsem vlastnil půl tuctu vlajkových lodí z různých OEM Android současně. Na základě mého srovnávacího využití a osobních zkušeností si myslím, že HTC One M7 a M8 jsou mnohem lepší než jejich konkurenti.

Ať už je dobrý smartphone pro Android, vždy existují rozsahy, jak jej ještě zlepšit, zejména pokud máte na něm nainstalovány kořenové oprávnění a vlastní zotavení. Pokud vlastníte HTC One M8 a chcete si užít vlastní ROM, abyste získali lepší výkon a použitelnost, jsme tu, abychom vám s tím pomohli. Vlastní ROM přicházejí s řadou systémových vylepšení, modů a optimalizací. HTC One M8, která je velmi populárním zařízením, byla miláčkem v komunitě pro vývojáře a můžete pro něj snadno najít řadu vlastních modů a ROM, dost natolik, aby vás zmást.

Abychom vyčistili zmatek ohledně výběru správného vlastního ROM pro váš HTC One M8, rozhodli jsme se vyzkoušet více než 10 ROM a strávili s každým z nich více než 3 dny. Níže jsme uvedli některé z nejlepších vlastních ROM pro HTC One M8. Náš výběr je samozřejmě založen na věcech, jako je rychlý výkon, dobrá výdrž baterie, úžasné funkce a schopnost přizpůsobení.

Požadavky:

Rootovaný mezinárodní HTC One M8

Oživení CWM nebo TWRP nainstalované v telefonu

S-ON nebo S-OFF

Nejlepší vlastní ROM pro HTC One M8

1. Android Revolution HD

Vývojář: Mike1986

Android Revolution HD je rozhodně nejoblíbenější vlastní ROM nejen pro naše HTC One M8, ale také pro M7. Nyní, pokud je věc nesmírně populární, musí existovat důvody. Protože jeho ISONE nejčastěji aktualizovaných ROM, Android Revolution HD vždy nabízí nejnovější smysl HTC. Je to nejlepší volba, pokud chcete zůstat nejblíže ke skladem HTC ROM a zároveň si užívat různých systémových vylepšení a modů.

Android Revolution HD je nainstalována prostřednictvím instalačního programu Aroma, a tak vám umožní přidat a odebrat aplikace, funkce a mody před instalací na svůj M8. ROM funguje velmi rychle a dává dobrou výdrž baterie. Je čistý a stabilní a vyhýbá se jakýmkoli druhům vizuálních změn ve smyslu HTC. Níže jsme uvedli několik pozoruhodných funkcí ROM:

Na základě nejnovějších aktualizací softwaru HTC

Audio Mod Harmon/Kardon

Aplikace Bloat Apps odstraněno, aby vám poskytly čistší zásuvku aplikací, zdarma více beran a prostor.

Plně optimalizovaný a vylepšený systém

Plně de -zexed

Optimalizace RAM a vylepšené řízení

Vykreslování GPU UI

Vylepšený výkon ext4

Aroma instalátor

Podpora Player Adobe Flash

Vylepšení dat, mezipaměti a systémových oddílů

Vylepšený výkon ext4

Guvernéři CPU vylepšili

Vestavěný instalační program Xposed Framework a modul Toolbox Sense 6

Nejnovější předinstalované busybox

Podporuje Open VPN

Podporuje příkazy System RO/RW

Mnohem více….

Stáhněte si ROM

Stáhnout Android Revolution HD

2. Viper One M8

Vývojář: J do 4N

Pokud máte rádi UI HTC Sense, Viper One M8 je pro vás další úžasnou možností. Na rozdíl od Android Revolution HD je tato ROM známá pro těžké přizpůsobení a vylepšení. ROM je dodáván s aplikací Venom Tweaks, která vám umožní přidat nové rozměry do smyslu HTC. ROM také přináší řadu dalších exkluzivních aplikací, jako je Venom Pie, Venom Hub, Venom Superuser, Venom File Manager, Venom Extended QuickSettings atd.

Jak vidíte na snímcích obrazovky, Viper One M8 je schopen ohromit uživatele jeho četnými možnostmi pro přizpůsobení. Můžete použít vlastní témata a balíčky ikon a provést vizuální změny ve smyslu UI pro novosti a osobní dotek. Pokud chcete překročit smysl a přitom jej stále používáte, Viper One M8 je jen optimální ROM, který si můžete vybrat.

3. CyanogenMod 11 pro jeden M8

Vývojář: Tým CyanogenMod

Pokud chcete odchylku od Sense HTC a vyzkoušejte něco lehčího, rychlejšího, elegantnějšího a lichotivějšího, máte úžasnou alternativu, která vám umožní vychutnat si čistou vanilkovou chuť Androidu v jeho surovém stavu. Na rozdíl od ARHD a Viperone je Cyanogenmod nesmyslný ROM. Je to nejoblíbenější ROM s náhradními díly pro spoustu zařízení Android a je známý pro své rychlé výkon, čisté uživatelské rozhraní, podporu motivu třetích stran a slušnou výdrž baterie.

Testovali jsme nejnovější verzi CM v noci a fungovalo to docela stabilní. Umožňuje úpravu určitých aspektů uživatelského rozhraní telefonu, jako je zámečnická obrazovka, zásuvka oznámení, stavový řádek atd. Chcete -li dále vylepšit svůj HTC One M8, můžete si stáhnout stovky bezplatných a prémiových témat z obchodu Google Play. Vzhledem k tomu, že balíček ROM neobsahuje aplikace Google, budete muset po blikání ROM blikat balíček ZIP Gapps.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *