Budování wifi-povoleného ptačí boxu na levné

[Jude] hledal pro něj zábavnou DIY práci, stejně jako jeho syn stejně jako věřil, že ptačí box může být skvělou volbou. Přál si, aby vybuchl krabici s WiFi kamerou, aby mohl sledovat jeho bitové hosty z jeho telefonu však nezjistil žádný typ vhodných, levných, komerčně dostupných možností. Takže s tím se on vyvinul sám sebe.

Udělal však, začít s generickým ptačím boxem, který koupil online, stejně jako pak přizpůsobený jeho specifickými rysy zájmu. Požádal o práci, která má být škálovatelná, takže programy po škole, stejně jako ostatní mladíci kluby mohou rychle implementovat svůj styl v učebně. On si myslel, že minimalizuje dřevo by usnadnilo práci pro děti.

Přidal hmoždinku na generický ptačí box, který si koupil online, avšak upozorňuje, že požadavky návštěvníků vyšetřovat, pokud by se hmoždinkou čerpala invazivní typy v jejich oblasti. Objevil poměrně cenově dostupný wifi-umožnil endoskop, který poznamenal, byl mnohem ekonomičtější než kamera-vybavené, komerčně dostupné ptačí boxy on objevil dříve. Craftily využil plastovou injekční stříkačku jako vodotěsný špionážní otvor, který sídlil endoskop, což mu umožnilo rychle sklouznout fotoaparát ve i z ptačího boxu, aniž by rušil své obyvatele. Poznamenal, že 3 ml stříkačka měla dokonalý vnitřní průměr do tvaru endoskopu spíše pohodlně.

[Jude] Nechce mít endoskop aktivní 24/7, takže potřeboval způsob, jak utěsnit přístup zisku do otvoru, když fotoaparát nepoužíval. Jeho mnoho let v Dysonu ho naučilo, že implementace odnímatelného, ​​vodotěsného, ​​gumové těsnění není tak jednoduché, jak si lidé myslí. Naštěstí gumová zátka na špičce pístu injekční stříkačky byl přirozeně dokonalým odnímatelným těsněním, stejně jako on může využít, aby zapojil přístup zisku k otvoru, když endoskop nebyl používán.

Endoskop byl hlavně vodotěsný, s výjimkou vysílače WiFi, takže [Jude] potřeboval k umístění tohoto konce gadgetu ve vodě odolné skříně. Uvedl, že se často nazývají “IP hodnocené” skříně, stejně jako on přišel na to, že by to mohlo být k dispozici vhodný pro jakýkoliv typ počtu vnějších elektronických pracovních míst, takže jsme si představíme, že je to vhodný pro velké množství našich návštěvníků.

Matka Příroda rozhodně ovlivnila mnoho pracovních míst přímo zde v Hackaday, stejně jako [Jude] Bird Box není výjimkou. Úžasný projekt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *