M5Paper dostane open source povětrnostní podmínka Screen firmware

Chápeme vám jako pájecí žehličky, jsme spíše fondem. Pravda je však modulární prvky, stejně jako velmi schopné podpůrné desky umožňují současný hardwarový hacker, aby se věci dokončily s mnohem méně pájecí kouře pak předtím. Ve skutečnosti, v některých případech je vše, co požadavek na povrchu, je nejlepší kód.

Případ v bodě, zkontrolujte obrazovku SLICK ELECTRONICKÉ STODAČNÍ STODACÍ STAVEA, ŽE [DANKO BERTOVIć] se zobrazí v nejnovějším videozáznamu Volos. Zatímco rozhodně se hodí k popisu projektu DIY, nemusel společně žádný typ hardwaru. M5Paper je SET ESP32 SET vytvořený kolem ostrého 4.7 “, 960 x 540 e-papírový panel, který zahrnuje cokoliv z environmentálních senzorů do interiéru 1150 mAh baterie. Aby se vaše ruční e-papírové sny splnily, jediná věc, kterou potřebujete nabídnout, je software.

Kód obrazovky počasí, který nabízí [Danko], by vás rozhodně dostal v nejlepším směru. Teď nás nedostávejte špatně, je tu určitě žádná škoda v prostě blikání jeho kódu do gadgetu, stejně jako plunnkování na stole. Je to krásné vypadající rozhraní, stejně jako všechny z nás pochopíte, že postřikování open source kódu je běžně vše, co je potřeba k tomu, aby společný spotřebitelský gadget mimořádný. Nicméně využitím kodexu, který nabízí jako zavedení bodu, můžete si vzít tento kurzorový gadget, stejně jako skutečně, aby to své vlastní.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *