5 online tapet pro online tapety pro Android

je jednou z nejlepších funkcí Androidu a jsem také velkým fanouškem. Dynamická i interaktivní povaha pečlivě vytvořených obrázků mě stále ohromuje.

V sousedství Android je prominentní víra, mýtus, který online tapety významně ovlivňují kapacitu baterie vašeho zařízení. Uvedl jsem to dříve, jak to uvede znovu: online tapety nevypouštějí výdrž baterie; pokud jsou správně optimalizovány. Ano. Udržování toho říká, že právě zde je 5 úžasně navrženo a také správně optimalizované online tapety, které můžete využít hned teď, aniž byste věřili o baterii smartphonu.

Zřeknutí se odpovědnosti: Vezměte prosím na vědomí, že všechny online tapety použité v tomto článku používají mě po dlouhou dobu a nikdy jsem nestál žádný typ velkého odtoku baterie s jakýmkoli typem jednoho z nich.

1. Hra o životě online tapety

Game of Life je jedním z nejlepších online tapet, které objevíte v obchodě Play. Funguje to na myšlence buněčného automatonu. V této online tapetě existuje rutinní mřížka buněk a každá buňka je v jednom z konečných počtu stavů, například ON, stejně jako vypnutí a pevné specifikace je přiřazena každé buňce. Tyto buňky jsou v souladu s pevnou sadou pravidel a v důsledku toho, některé buňky jsou zničeny i nové, jsou produkovány současně. Tento vývoj a poškození buněk vypadají úhledně na obrazovce domu. Na co víc? Aplikace je dodávána s velkým množstvím možností přizpůsobení, jako jsou buňky, barvy pozadí, tvar, délka života, dotyková reakce, velikost intervalu, neprůhlednost, animace a ještě mnohem více.

[GooglePlay url = ””/]
2. Lesní online tapeta

Les je jednou z mých preferovaných online tapet všech dob. S pěkným i relaxačním výhledem na les, foukání větru, oblohy, které v průběhu času a jemných animací, a jemné animace musí mít.

Forest Online tapety se synchronizuje s povětrnostními podmínkami kolem vás pomocí jedné z mnoha společností v povětrnostních podmínkách a také poskytuje podobný zážitek na obrazovce vašeho domu. Spolu s tím také získáte dopad 3D paralaxa při posouvání na obrazovce domu nebo naklápěte zařízení.

Forest Online tapeta není omezena na výše uvedené volby. Má velké množství možností přizpůsobení, aby vás na chvíli udrželi.

[GooglePlay url = ””/]
3. Google Pixel Online tapety

Když Google v loňském roce představil telefon Pixel, měla velké množství speciálních funkcí a také je to přesně stejná okolnost s nedávno zavedeným Pixelem 2. Jednou z takových zvláštních funkcí jsou online tapety. Brzy byly tyto online tapety přeneseny na jiná zařízení, aby se zajistilo, že si je každý může užít. Tyto online tapety jsou minimální, interaktivní a také velmi krásné. Díky jejich jemné animaci je můžete rychle zmást za statické tapety.

Zde si můžete stáhnout online tapetu Google Pixel Online a odtud online tapety Pixel 2. Mějte však na paměti, že tyto fungují nejlepší s špičkovými procesory, jako jsou ty ze série Snapdragon 800. Mohou zaostávat na středních i nízkých procesorech.

4. Grass LWP [přepracováno]

Můj první Android Gadget běžel na verzi 2.1, Eclair, stejně jako jeden z mých preferovaných online tapet všech dob – The Grass Online tapety. Jak název napovídá, ukázalo se na obrazovce ekologickou trávu. Pozadí se změnilo v závislosti na denní době. Být mladíkem a také jsem upgradoval z hloupého telefonu, překvapilo mě přesně, jak můj telefon pochopil, kdy je den, a kdy je noc. Ah, nostalgie!

[GooglePlay url = ””/]
5. Připojené tečky – digitální web online tapeta

Připojené tečky jsou v tuto chvíli moje preferovaná online tapeta. Používám už téměř měsíc a stále to fascinující.

Připojené tečky tvoří na obrazovce vašeho domu náhodné tečky. I když jsou tyto tečky náhodně generovány, dodržují jedno pravidlo: nedotýkejte se jedné další tečky. Výsledkem je, že nedochází k překrývání. Pokud jsou poblíž dvě tečky, zadejte web a také se pohybují hladce.

Změna rychlosti, odpuzování na dotyku, témata, několik pozadí – připojené tečky nabízejí velké množství přizpůsobení.

[GooglePlay url = ””/]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *