Dálkové ovládání s Xbee, stejně jako vrtule

Pokud jste hráli s elektronikou dostatečně dlouho, nakonec budete požadavek pěkný vzdálený vysílač pro správu vozu RC, letadlo nebo jakýkoliv druh ostatních Robotika práce, kterou ležíte kolem. S těmito robotickými pracovními úlohami přichází problém dálkového ovládání, stejně jako ruční řadič Xbee může být jen jízdenka na vzdáleně spravovat jakýkoliv typ úlohy, která vychází z pracovního stolu.

Toto není prvním dálkovým ovladačem, který jsme viděli, že je to jen o všem, ale je to první, kdo zahrnuje bezdrátový transceiver Xbee pro rychlé rozhraní pro projekt robotiky. Regulátor je k dispozici ve dvou modelech, 4. čtvrtletí, který využívá čtyři joysticky, stejně jako Q2, který využívá vhodné dálkové správy gimblinových joinsticks. Obě regulátory mají zabil tlačítek, přepínače přepínače, čtyři otočné hrnce, stejně jako 2 × 20 LCD displej.

Po přestávce můžete zkontrolovat [Paul] ‘S hřiště vysvětlující to, co tyto regulátory mohou dělat, stejně jako předvádění hexapodového robota pod správou jeho Q4 regulátoru. Extrémně elegantní projekt, stejně jako se nemůžeme dočkat, až uvidíme tento regulátor v poli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *