Automatizace: Aniholka Android Car Alternate

, zatímco všichni z nás chceme vyzkoušet Android Car ve své plné slávě, existují pouze dvě metody, které se to děje. Buď si koupíte zbrusu nové automobily a nákladní automobily, které podporuje Android Auto, nebo si zakoupíte systém After-Market Head od Pioneer nebo Kenwood, který se postaví na vaše současné auto. Ať tak či onak, tyto volby vám vynakládají některé (velké množství) peněz.

Automatické obavy vyplňují tuto mezeru a přinášejí intuitivní individuální rozhraní Android Auto a funkce bez nákladů penny. Je čistý, snadný a také přizpůsobitelný.

Primární obrazovka vám poskytuje karty, podobně jako Google, s užitečnými informacemi. Informace o povětrnostních podmínkách, nadcházející události kalendáře, zmeškané telefonní hovory a nové zprávy jsou několik karet, které můžete vidět při využití této aplikace.

Ve spodní části jsou různá tlačítka pro mapy, vytáčení, hudbu a zkratky. Ve výchozím nastavení jsou mapa i hudební aplikace Mapy Google a hudba Google Play. V nabídce zkratky existuje několik nejuznávanějších přepínačů, jako je Bluetooth, Wi-Fi a také získejte přístup ke všem vašim aplikacím, pokud je požadujete na cestách.

Přizpůsobitelné můžete nastavit, které aplikace mají použít. Například místo map Google můžete využít přímo zde mapy nebo sygické. Místo hudby Google Play můžete využít Spotify. Existuje řada nastavení, díky nimž je aplikace co nejvíce celkem.

Nenechte si ujít: 7 nejlepších možností vozu pro Android, které můžete využít ve vašem autě
Další nezbytnou funkcí je hlasové ovládání. Aplikace účelně vyvinutá pro použití při řízení integruje hlasové příkazy, takže je hands-free. Okamžitě zkontrolované zprávy nebo procházejte místo na mapě jsou několik příkazů, které můžete použít.

Konečně, designéři za aplikací, také integrovali různé aplikace dashboardu do situace, kterou je používáte, jako je Torque Pro a Vinli. Tyto aplikace jsou zvláště vyráběné motoristy, kteří na svých vozidlech využívají adaptéry OBD2, aby získali informace v reálném čase přímo ze senzorů automobilů a nákladních vozidel.

Rovněž existují některé prémiové funkce, jako je volba nastavit automatizaci jako spouštěč, mnohem více možností spuštění, kamer webového provozu a další.

Stáhněte si automatizující automobily a řídicí panel nákladních vozidel

Tak co si myslíte? Je to dostačující k Android Auto? Nebo se domníváte, že skutečné auto Android bude mít hlubší integraci, než vám poskytuje Automate?

Přečtěte si dále
10 skvělých návrhů Google, stejně jako triky

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *