Nejlépe přizpůsobené ROM pro HTC Feeling

Prodloužení naší nejlepší přizpůsobené série ROMS, jsme zde opět s několika z nejlepších přizpůsobených ROM pro jeden z nejvýznamnějších telefonů, kterým byla vlajková loď HTC, HTC Pocit. Tento telefon byl opravdu pocitem, když byl představen, protože zabalil neuvěřitelné funkce a také byl plněn silnými specifikacemi, vše plněné v kapotě s špičkovým designem. 4,3palcový obrazovka HTC Sensation má úžasné rozlišení 540 x 960 pixelů s využitím nové inovace obrazovky s názvem QHD velmi LCD. Všechno je poháněno procesorem 1,2 GHz s duálním potahem s 728 RAM. Gadget má 8 MP zadní videokamera, která natáčí 1080p HD videa. Nyní telefon skončil jako starý přítel, ale přesto má miliony věrných fanoušků, kteří ho mají rádi a také ho využívají.

Poznámka a vyloučení odpovědnosti:

Upozorňujeme, že se nejedná o „nejlepší přizpůsobené ROM pro senzaci HTC“ nebo příspěvek typu odpočítávání. Názory na konkrétní ROM jsou čistě osobní, protože jsou založeny na jeho subjektivní zkušenosti, kterou autor po jejich testování cítil. Funkcí krátkého článku je jen pomoci HTC cítit jednotlivci objevit velkou ROM pro jejich telefon. Parametry používané k posouzení ROM jsou rychlý výkon, život s lepšími bateriemi, personalizační schopnosti a další funkce.

Ačkoli postup i ROM, který je zde zaznamenán právě zde, byl dobře otestován a bezpečný, je naší odpovědností upozornit vás, že blikání vlastního ROM na váš htc pocitu bude zaručit záruku telefonu a může představovat nebezpečí k tomu, pokud nejste dostatečně opatrní. Proto my v Droidviews nebo příslušní návrháři nebudeme při provádění metody odpovědní žádnému druhu škody.

Navíc, abyste mohli v telefonu schopni blikat/nainstalovat přizpůsobený ROM, měli byste odemknout jeho bootloader, zakořenit zařízení a také nastavit přizpůsobené léčení, jako je CWM nebo 4EXT Healing Touch v1.0.0.5.

Jak nastavit přizpůsobený ROM na senzaci HTC:

Zde je několik kroků, které požadujete při instalaci přizpůsobeného ROM na svůj pocit HTC s nainstalovaným léčením ClockWorkMod.

Stáhněte si soubor ROM. Obvykle je k dispozici v zipu (ne extrahujte).

Některé ROMS neobsahují předinstalované aplikace Google, takže budete vyžadovat stáhnout vhodnou a nejnovější verzi: Stáhněte si nejnovější aplikace Google (ne extrahujte).

Zkopírujte ROM i data Google Apps na SD kartu telefonu pomocí počítače pomocí kabelu USB.

Mezitím také poplatek za váš telefon, stejně jako zálohování nebo synchronizaci kontaktů, zpráv a nastavení.

Vypněte senzaci HTC a spusťte jej do režimu bootloader: stiskněte a podržte tlačítka hlasitosti a napájení dohromady, dokud se obrazovka nezapne. Když přejdete do režimu BootLoader, přejděte dolů na možnost Recovery Režim s využitím tlačítek hlasitosti a vyberte jej pomocí tlačítka napájení. Tím se váš telefon restartuje do zotavení CWM. Právě zde budete muset pro navigaci a napájení nezbytné pro výběr možnosti/položky.

Stejně jako přistáváte zotavení CWM, první věcí, kterou musíte udělat, je zálohování vaší současné ROM s využitím možnosti „zálohování a obnovení“.

Nyní se vracíme do primární nabídky, vyberte Resetování dat/továrny vyberte pouze nainstalované aplikace i nastavení).

Poté „Otřete oddíl mezipaměti“ (tento krok se může lišit od jedné ROM k druhému).

Pak přejděte na „Advanced“ a „Otřete mezipaměť Dalvik“.

Nakonec z primární nabídky vyberte „Nainstalovat zip ze SDCard“. Poté vyberte „Zvolte ZIP ze SDCard“ a vyberte soubor ROM. Ověřte instalaci výběrem „Ano“ na další obrazovce a počkejte, až dokončí.

Pokud data ROM nemají předem načteny aplikace Google, nastavte balíček ZIP Google Apps hned po blikání ROM. Nastavte to přesně stejnou metodu jako v kroku 10.

Když jsou aplikace Google blikány, vraťte se do primární nabídky a vyberte nyní „Reboot System nyní“. Všimněte si, že váš telefon může trvat několik minut před tím, než se poprvé botají. Vše, co vyžadujete, je trpělivě čekat.

Zkontrolujte prosím výše uvedený postup s náležitým zájmem a využijte jej, kdykoli budete vyžadovat nastavení přizpůsobeného ROM na svůj senzační HTC. Krok N. 8, stejně jako 11, se mohou lišit od jedné ROM na druhou. Z tohoto důvodu je vhodné hledat zvláštní poznámku návrháře ROM, zda je provádět nebo ne. Takže, pokud máte nyní koncept odstranění toho, co uděláte, stejně dobře, jak jsou stále připraveni ukázat svému dobrodružnému duchu, vítáme vás ve světě Androidu, kde si můžete váš telefon přizpůsobit neomezenými metodami a také potěšit funkce a výkon, o kterém je typický jedinec.

1. Transformace Androidu HD pro senzaci HTC

Vývojář: Mike1986

Posouzení:

Android Transformation HD je jedním z nejvýznamnějších přizpůsobených ROM pro řadunull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *