Život na smlouvě: Hacking vaše daně

Jste dodavatel, stejně jako lidé, kteří vás věnují pracovat ve vašem pyžamu. Je to život luxusu, ale když přijde daň čas, jste ve světě zranění, stejně jako na otázku, proč to dokonce uděláte. Daně jsou složité, nicméně existují některé nástroje, které můžete využít, aby bylo méně agoanizace na vaší kapesní knize. S plánováním, jakož i diligence, můžete výrazně zvýšit množství peněz, které zůstávají na vašem bankovním účtu.

Nejsme licencovaní daňoví právníci nebo účetní, takže vezměte, co je v souladu s hromadou soli, obraťte se na vhodné lidi, než budete dělat něco velkého, stejně jako vinit nás, pokud se dostanete do obtížího pro cokoliv, co děláte. Také toto rady platí pro Spojené státy. Pokud chápete nějaké techniky pro vaši zemi, rádi bychom je slyšeli v komentářích.

Inkorporace

Dodavatelé mohou dělat veškerou svou práci jako osobu. Podnikání, kterému dostanete smlouvu, dostane vaše SSN, pak předloží 1099 typu k IRS, které státy “zaplatili tuto osobu $ n v tomto roce.” To je snadné, je tam extrémně trochu papírování, stejně jako skvělé nabídky lidí to dělají. Existuje však velké množství velkých důvodů, proč byste byli mnohem lepší integraci jako LLC, stejně jako mít veškerou svou práci s vlastním podnikáním. Největší důvody jsou odpovědnost, stejně jako dluh. V podstatě, pokud někdo žaluje LLC, nejhorší, co může nastat, ztratíte podnikání. Také v případě, že podnik vyčerpá finanční povinnost, jakož i následně zkrachuje, majitel neztratí své osobní aktiva. K tomu jsou skvělé nabídky upozornění; Pokud máte například osobně cosign bankovní půjčky, například. Banky nejsou prostě poskytnout LLC hromadu peněz bez způsobu ujištění, že dostanou splacené.

Tam je termín nazvaný “piercing business závoj”, což znamená, že někdy mohou soudy určit, že LLC je jen skořápka, stejně jako můžete být opraven osobně nebo mít vaše aktiva chytit. To je důvod, proč je důležité nastavit samostatný bankovní účet, vizitky, webové stránky, stejně jako každý jiný určí možné ukázat, že podnik skutečně je podnikání.

Spodní řádek je, že pokud pracujete pro někoho, pak chcete nastavit společnost, aby se chránila. Nastavení jednoho nahoru je snadné. Je to hotovo s kancelářem vašeho státu, což je obvykle státní tajemník, stejně jako zahrnuje na internetovém typu, stejně jako až pár set dolarů na data (plus roční poplatek za obnovení). To může být provedeno za hodinu nebo méně. Všimněte si, že v Kalifornie LLCS musí zaplatit roční poplatek ve výši 800 USD, takže pokud jste laid-back dodavatel, je to strmý poplatek. V jiných specifikuje je to mnohem méně. Dále byste šli do webových stránek IRS, stejně jako data pro EIN. To je na internetovém typu, který trvá přibližně 3 minuty, stejně jako výsledky v e-mailu s EIN, číslo využilo k určení vašeho podnikání do IRS.

Dále přejděte do banky, stejně jako otevření účtu podnikového inspekce. Požadujete informace o LLC. Nakonec si koupit své domény, získat vizitky, stejně jako dostat se ve zvyku využívat váš obchodní e-mail pro všechny podnikání.

Výdaje

Výdaje jsou extrémně výkonným nástrojem pro uložení peněz na daních. V programu podnikání vezmete svůj příjem, odečtěte své náklady, stejně jako je váš zisk, který je zdaněn. Pokud můžete zvýšit své výdaje, pak máte méně příjmů, které lze zdanit. To zahrnuje pronájem pro kancelář, komunikaci (internet stejně jako mobilní telefon), kancelářské potřeby, jakož i vybavení, cestování pro práci, stejně jako velké množství dalších věcí, které jsou důležité ve vašem každodenním životě jako dodavatel.

Jak jsem se zmínil dříve, měli byste přemýšlet o začlenění. Pokud nejste začleněn, můžete stále provést srážky podáním 1099 příjmů, stejně jako nehlášené příjmy na rutině C. Být začleněny pokrývá více výdělků než 1099, stejně jako nehlášená práce.

Jednotlivci, kteří nejsou začleněny, stejně jako nejsou data rutinní C, mohou odečíst náklady na jejich harmonogram a výběrem “Položky” tyto srážky. IRS Nicméně IRS nabízí něco nazvaného “společný odpočet”, stejně jako v případě, že vaše rozbití jsou pod prahovou hodnotou, vaše náklady nebudou započítány individuálně; Tyto výdaje nepomáhají snížit daňové zatížení.

Pokud máte LLC, pak můžete odečíst náklady z příjmů přímo, abychom zajistili, že to, co teče dolů, již má náklady odečtené, snižují své zdanitelné příjmy. Kromě toho budete moci vzít společný odpočet; Jsou to vaše obchodní odečtení nákladů i vy jako soukromé užívání společného odpočtu. Jinými slovy, mající LLC znamená, že můžete snížit své daňové zatížení více využitím výdajů.

Všechny tyto nástroje jsou legitimní obchodní náklady.
Můžete stát hodně víc, než si myslíte, stejně jako je důležité sledovat to, jak jdete. Každá cesta, kterou si vezmete ve svých vozech a truCK může být účtován v 53,5 centů na míli, takže udržujte záznam o každé cestě. Pokud využijete prostor v bytě pro váš domovní kancelář, pak zlomek čtvercové záběry vašeho apartmánu, který je využíván pro kancelářské počítání. Nákladní náklady Smartphone i plánu jsou náklady na podnikání, stejně jako váš web, stejně jako počítač, stejně jako jakýkoliv typ jiných zařízení, které využíváte pro vaše podnikání (jako váš osciloskop). Neměli byste to vzít tak daleko; Podvod je nezákonný, stejně jako IRS dostane extrémně nespokojeni, pokud se pokusíte stát všechny své jídlo, dovolené, stejně jako jiné věci, které nelze odůvodnit jako obchodní náklady. Jedná se o náklady na podnikání, ne pro vaši zábavu nebo osobní použití, takže pokud používáte něco pro oba podnikání, stejně jako osobní, musíte počítat pouze zlomek, který je využíván pro podnikání. IRS s největší pravděpodobností vás nebude auditovat, ale pokud ano, pak chcete být schopni chránit čísla, kterou jste jim poskytli.

Pro všechny výdaje se ujistěte, že využijete svůj obchodní bankovní účet, stejně jako udržet studijní záznamy, jako jsou příjmy, stejně jako kilometové protokoly.

Výhody

Pokud pracujete v obchodní práci, můžete mít výhody jako zdravotní a wellness pojištění, 401K s odpovídajícími, stejně jako ostatní požitky. Jako LLC můžete udělat přesně stejnou věc, stejně jako mnoho z nich jsou náklady, které nejsou zdaněny. Vaše LLC může platit za své zdravotní a wellness pojištění, nebo ne-li ne pak můžete odečíst úkor vašeho zdraví a wellness pojištění pojištění na vašem 1040, pokud jste samostatně výdělečně činní. Je to také možné nastavit sólový plán 401K, který vám umožní přispět ke svému odchodu do důchodu, stejně jako to umožní vaše LLC přispět.

Fakturování

Všechny příjmy by měly být postaveny na Vaši LLC stejně jako jít přímo do účtu Business Bank. Faktury, které pošlete svým klientům, by měly mít své obchodní jméno. Ujistěte se, že faktura obsahuje jakýkoliv typ vhodných daní. Pokud ze svého klienta neshromáždíte daně, stále jste zodpovědní za ně, stejně jako jí do vašich marží. Každý rok (za předpokladu, že vám zaplatí více než 600 dolarů), budou vaši klienti poskytnout Formulář 1099, která uvádí IRS “, zaplatili jsme tento podnik $ X.” Ujistěte se, že 1099 využívá jak vaše obchodní jméno, stejně jako EIN spojený s vaším podnikem.

Placení sami

Normálně by všechny webové příjmy proudily s vaším osobním návratem. Budete platit daně z příjmů plus daně z vlastního zaměstnání na tomto příjmu. Samoobslužné daně jsou Medicare, stejně jako daně z sociálního zabezpečení, které by byly okamžitě zadrženy v typické práci, stejně jako nemůžete je získat tím, že je samostatně výdělečně činná. Měli byste určitě rozpočtovat pro tyto daně, stejně jako byste měli zaplatit čtvrtletní odhadované daňové platby IRS. To je jeden z důvodů, proč dodavatelé musí zaplatit mnohem více za hodinu než to, co by učinili v plazené práci.

Tam je elegantní věc, kterou můžete udělat, pokud jste udělali slušnou částku peněz, ačkoli: IRS vám umožní data typu (2553), který vám umožní volit zdanění S-Corp. To vám umožní zaplatit dva různé způsoby; jako příjmy, stejně jako distribuce. Distribuce nepodléhají dani na zaměstnanosti. Takže pokud vaše LLC přináší ve výši 100 USD, můžete zaplatit slušné příjmy, jako je $ 60k, stejně jako platit samostatnou výdělečnou výdělečnou práci, jakož i daň z příjmů na to, stejně jako pak poskytnout distribuci na konci roku $ 40k, stejně jako platit pouze daň z příjmů. You have to pay yourself a income that’s reasonable for your industry, so you can’t prevent the self-employment tax entirely, however this is a excellent method to prevent having to pay self-employment tax on ALL your income.

Final Notes

There are great deals of methods to set up your contracting business to ensure that you can save some money. They’re not particularly difficult, as well as none need a lawyer. discover about the terms hastily mentioned above as well as discover out if they are appropriate for you. talk to an accountant. have them do your taxes for you for the very first year as well as after that if it’s particularly messy. They will save you more than they cost, so it’s to your benefit, as well as the more diligent you are with record-keeping, the more you save.

Do not push the limits. You don’t get to insurance claim that taxes are unconstitutional or that your weekend getaway to Hawaii was a business cost (you can go to Hawaii for training or a conference, however any type of extra time or activities must be clearly separated as a personal expense). most likely you will data your taxes as well as the IRS will just accept them. however if something goes wrong or you push something as well far, then you can lose the business veil, or the IRS can put you with a agonizing ordeal. It may not be a full audit, however if they have a question, it’s nice to be able to response quickly as well as with certainty. keep great documentation on yNaše obchodní vs. osobní náklady na nejméně posledních 6 let. Technika je využít šancí na záchranu, ne chlubit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *